Kuivan ihon aurinkosuoja

Huolehdi ihostasi tänä kesänä kuivan ihon aurinkosuojalla.

Kesä on mahtavaa aikaa auringossa oleiluun. Ota selvää miten saat eniten irti hyvistä keleistä ihoasi vaarantamatta näillä kuivalle iholle ja kostuttavalle aurinkosuojalle tarkoitetuilla vinkeillä.

Aurinkosuoja kuivalle iholle – Suojaus on tärkeintä

Mikä tekee ihostasi kuivemman kesällä? Kerromme miksi iho voi olla herkempi, ja mitä voit tehdä kosteuden palauttamiseksi.

Protect & Moisture pelastaa

NIVEA SUN Protect & Moisture -tuotteemme on suunniteltu erityisesti kuivan ihon hoitoon tukemalla sen luontaista suojakerrosta ja tarjoamalla 24 tunnin kosteutuksen.

Kaikki aurinkosuojatuotteemme tarjoavat välitöntä suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

NIVEA SUN Protect & Moisture Moisturising Sun Spray 50+ -aurinkosuojalla on erityinen hoitava vaikutus, joka on tärkeää kuivaihoisille ihmisille. Pantenolia eli B5-vitamiinin esiastetta sisältävä tuote kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoa auringossa.

Se parantaa ja lisää ihon kosteuttavia ominaisuuksia, joka stimuloi ihon uusiutumista ja vahvistaa ihon luontaista suojaavaa toimintaa.


Kuiva ilma ja kuiva iho

Ilma voi tuntua varsin kuivalta kuumina kesäkuukausina. Ilma on kuivempaa kuin normaalisti, olitpa sitten ulkona auringossa tai sisällä toimistossa. Ilman kosteuttavaa aurinkosuojaa tai hoitavaa ihovoidetta kuten NIVEA Creme ihosi saa maksaa siitä - kuivumalla ja hilseilemällä.

Uiminen ja kuiva iho

Ulkona uiminen on yksi kesän taianomaisista puolista. Se tuntuu niin virkistävältä auringonoton jälkeen rannalla tai uima-altaalla. Vaikka vesi voi tuntua tekevän hyvää viilentämällä, todellisuudessa suola tai kloori kuivattaa ihoasi.

Kuinka huolehtia ihostasi kuivan ihon aurinkosuojalla

Ota selvää miten voit estää ihon kuivumisen tänä kesänä ja pidät jalkasi pehmeän ja sileän näköisinä After Sun -tuotteilla ja näillä kuivan ihon vinkeillä.

Huippuvinkki kuivalle iholle – Käytä After Sun -tuotteita

Kukapa olisi arvannut, että ratkaisu kuivaan ihoon ja sen suojaukseen tulee yhdessä helppokäyttöisessä pullossa?

NIVEA Sun After Sun Moisturising Spray rauhoittaa ihoa rannalla olon tai puutarhassa makoilun jälkeen.

Aloe veraa ja provitamiini B5:ttä sisältävä tuote ravitsee ihoa intensiivisesti, ja auttaa palauttamaan sen luontaisen kosteuden.

Se toimii käsi kädessä kosteuttavan aurinkosuojan kanssa antaen ihollesi lisäenergiaa päivän päätteeksi. Äläkä huolestu – se imeytyy nopeasti, joten se ei tahraa vaatteitasi ennen illallista tai lakanoitasi yön aikana. Parempi ihollesi!

Kosteuttava aurinkosuoja

Mikä tekee NIVEA Sun Protect & Moisture -tuotesarjasta niin kosteuttavan? Pantenolia sisältävät tuotteet menevät syvälle ihoon, kosteuttaen ja raviten kuivaa ihoa. Se auttaa ihosoluja säilyttämään kosteutensa, ja sen tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat myös ihon rauhoittamisessa. Se on paras toivomasi SK-kosteuttaja.

Kauniita sanoja

“Antakaa minulle aurinkotuoli, uima-allas ja merinäköala, niin olen onnellinen” - Miranda HartDos and don’ts for dry skin in summer

Tee näin

 • Valitse kuivan ihon kosteuttava aurinkosuoja, kuten NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion.
 • Juo runsaasti vettä päivän aikana, jotta kehosi pysyy nesteytettynä sisäpuolelta.
 • Käytä pitkiä hihoja tai T-paitaa jos aiot viettää pitkiä aikoja rannalla tai vedessä, sillä se auttaa sinua suojaamaan ihosi auringolta.
 • Pidä kosteuttava after sun -suihke kuten NIVEA After Sun Moisture Spray laukussasi ihon kosteuttamiseksi liikkeessä.

Älä tee näin

 • Ylialtista ihoasi auringolle. Ulkona oleminen koko päivän tai kuumimpaan aikaan tekee ihostasi vain entistä alttiimman kuivumiselle.
 • Unohda hieroa hoitavaa after sun -tuotetta ihollesi pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen.

Kuiva iho, mene pois - aurinkosuojaa kuivalle iholle!

NIVEA SUN Protect & Moisture Roll-On lisää hauskuuden aurinkosuojan levittämiseen. Tässä muodossa sitä on helppo ja kätevä levittää. Tämä kosteuttava aurinkosuoja imeytyy nopeasti eikä tahmaa, joten voit jatkaa hauskanpitoa rannalla tai päivääsi kaupungilla.

6 tapaa nauttia auringosta vastuullisesti

 1. Muista juoda.
 2. Käytä aina hattua ja UV-aurinkolaseja.
 3. Levitä aurinkosuojaa ennen aurinkoon menoa ja lisää sitä joka toinen tunti.
 4. Älä unohda lisätä kosteuttavaa aurinkosuojaa heti vedestä tultuasi tai pyyhettä käytettyäsi.
 5. Hakeudu varjoon aina kun voit.
 6. Vältä auringossa oleilua kuumimpaan aikaan.

RIITTÄÄKÖ SUOJAKERTOIMELLINEN KOSTEUSVOIDE RANNALLE?

Antaako SPF-kosteusvoide riittävän suojan rannalle? Katso, niin näet miksi aurinkosuojatuote on todistetusti luotettavin kumppani rannalle ja vesiurheiluun. Se antaa vedenkestävän suojan välittömästi.