Löydä rasvattomat aurinkosuojat

Vältä tahmainen tunne ihollasi käyttämällä rasvatonta aurinkosuojaa

Kaikkein vähiten haluat tuntea että ihollasi on öljyinen kalvo. Löydä rasvattomat aurinkosuojat, jotka jättävät raikkaan olon ja suojaavat ihosi lisäksi myös vaatteitasi.

Rasvattomien aurinkosuojien tiede

Käy kulissien takana oppimassa NIVEA aurinkotuotteisiin liittyvästä tutkimuksesta ja opi, miten saat aurinkovoiteen irti vaatteistasi.

Aurinkotuotteiden asiantuntijat

NIVEA on aurinkotuotteiden asiantuntija, jonka tuotteet ovat kaikkialla tunnettuja sekä luotettuja.

Meillä on vuosien kokemus ja tutkimustyö takanamme - ja jatkamme kovaa työtä laboratoriossa varmistaaksemme, että aurinkovoiteemme ovat uusimman aurinkosuojaa koskevan tiedon tasalla. 

Tuotteemme ovat maailmanlaajuisten standardien mukaisia, mukaan lukien EU-vaatimukset koskien esimerkiksi UVA- ja UVB-säteilyltä suojaamista.

Turvallisuutesi on meidän ykkösprioriteettimme, joten vedenkestävät aurinkovoiteemme tarjoavat aina vähintään EU:n vaatimat 50% alkuperäisestä SK:sta 20 minuutin vedessä olon jälkeen.

NIVEAlla tiede ja ihonhoito kulkevat käsi kädessä.

Kattavaa UV-suojaa

Ihosi parhaan suojan takaamiseksi kaikki NIVEAn aurinkosuojatuotteet sisältävät sekä fyysisiä että mineraalisia UV-suodattimia. Ne estävät UVA- ja UVB-säteitä vahingoittamasta ihoasi. Suodattimilla on eri toimintatavat: mineraaliset heijastavat säteitä, kun taas fyysiset imevät niitä itseensä.

Aurinkovoiteen poistaminen vaatteista

  1. Pese vaatekappale kylmällä vedellä kuuman sijaan, sillä se on aina parempi tahroja poistettaessa.
  2. Levitä nestemäistä pesuainetta tahraan, hiero ja huuhtele kylmällä vedellä.
  3. Älä käytä valkaisuainetta aurinkovoidetahrojen poistamiseen vaatteista, lakanoista tai pyyhkeistä, sillä se voi vaikuttaa kankaan väriin.

Ihollesi sopivan rasvattoman aurinkovoiteen valitseminen

NIVEA aurinkovoiteet ovat luonnollisesti rasvattomia, joten voiteen valinta tarkoittaa tarpeisiisi sopivan voidemuodon ja -tyypin löytämistä.

Sinun voiteesi, sinun valintasi

Valitse aurinkovoiteesi kehosi tarpeiden mukaan. Meillä on kaikkea mitä tarvitset, viilentävistä aurinkosuojavoiteista keveisiin aurinkosuojasuihkeisiin ja hoitaviin aurinkosuojaöljyihin.

Kaikki aurinkosuojatuotteemme, mukaan lukien aurinkosuojavoiteet kuten NIVEA SUN Protect & Moisture Sun Lotion* takaavat täydellisen suojan oikein käytettynä.

Roll-on -aurinkosuojat kuten NIVEA SUN Adults Protection Roll-On tekevät aurinkosuojauksesta kätevää, nopeaa ja helppoa silloin kun olet liikkeessä.

Ne jotka etsivät jotain viilentävää rannalle, haluavat kokeilla tuotetta NIVEA SUN Protect & Refresh Cooling Mist, joka tarjoaa miellyttävän viilentävän vaikutuksen ja virkistää ihoa.


Rasvaton aurinkosuoja

Olemme ylpeitä rasvattomista aurinkosuojatuotteistamme. Tuotteemme antavat ihollesi hellää hoitoa ja suojaa sen sijaan, että jättäisivät sille tahmean tunteen. Sen lisäksi että se tekee ihostasi pehmeän, NIVEA Protect & Refresh tuottaa myös viilentävän vaikutuksen ihollasi - täydellistä jäähdytystä kesäpäivinä.

Tahmaamatonta aurinkosuojaa

On väärinkäsitys ajatella, että kaikki aurinkosuojaöljyt jättävät ihollesi tahmean kalvon. Päinvastoin. Kiitos uuden suihkemuodon, *NIVEA SUN Protect & Bronze Tan Activating Protecting Oil* tarjoaa välitöntä suojaa ilman tahmeaa tunnetta ihollasi.

Viilentävä aurinkosuoja 

Sellaisina polttavan kuumina rantapäivinä jolloin toivoisit sinulla olevan viileä pyyhe tai viuhka kädessäsi, NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible Sun Spray on apunasi. Tämä rasvaton aurinkosuojasuihke tuottaa välittömän viilentävän tunteen joka säätelee kehosi lämpötilaa ja rauhoittaa sekä pehmentää ihoa.

Rasvaton

Kukaan ei halua ihottuman tai kutisevan ihon pilaavan kesälomaansa. Aurinkosuojasuihkeet kuten NIVEA Protect & Sensitive Sun Spray on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Aloe veraa sisältävä aurinkosuoja on rauhoittava ja hellä, mutta ei rasvainen tai tahmea.

Aurinkosuojan käyttövinkkejä

Tee näin

  • Levitä aurinkosuojasuihke, -voide tai -öljy ennen aurinkoon menemistä.
  • Lisää aurinkosuojaa joka toinen tunti tai useammin jos hikoilet runsaasti.
  • Muista lisätä aurinkosuojaa vedestä noustessasi tai pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen - myös vedenkestävää aurinkosuojaa.


Älä tee näin

  • Unohda levittää aurinkosuojaa vaikeasti saavutettaviin paikkoihin tai helposti unohtuviin kohtiin kuten korvien taakse ja nenälle.
  • Ajattele että vaatteidesi alla oleva iho on turvassa auringolta. UV-säteet voivat kulkea kankaan läpi, joten käytä aurinkosuojaa vaikka sinulla olisikin T-paita bikinien päällä rannalla ollessasi.

MIKÄ AURINKOSUOJATUOTE ON SINULLE SOPIVIN?

Lähde mukaan rannalle - esittelemme sinulle neljä eri aurinkotuotetta. UV-kameran avulla voimme todeta, että aurinkosuojista pumput, suihkepullot, voiteet ja aerosolit antavat kaikki yhtä hyvän aurinkosuojan oikein käytettyinä.