Kaikki rasvoittuvan ihon aurinkosuojasta

Miten hoitaa rasvoittuvia kasvoja rasvattomalla aurinkosuojalla

Jokaisen iho on erilainen. Jos sinulla on rasvoittuva iho, voi olla vaikeaa löytää hoitavia aurinkosuojatuotteita. Näillä rasvoittuvan ihon vinkeillä tiedät tarkalleen mitä etsiä.

Johdanto rasvoittuvan ihon aurinkosuojaan

Ota selvää mikä aiheuttaa rasvaisen ihon ja miten voit tulla toimeen rasvoittuvan kasvojen ihon kanssa sekä pidät kasvosi ihon kauniina koko päivän.

Mikä tekee rasvoittuvasta ihosta erityisen?

Rasvoittuva iho on epäilemättä yksi haastavimmista ihotyypeistä. Jos sinulla on rasvoittuva iho olet varmasti samaa mieltä.

Jos sinulla on kuiva iho voit syöttää sille kosteutta, ja se imee sen itseensä. Jos toisaalta yrität kuivata rasvoittuvaa ihoa, kehon luonnollinen reaktio on tuottaa lisää rasvaa.

Tämä voi vaikuttaa epätoivoiselta tilanteelta, mutta tietyt yksinkertaiset asiat voivat auttaa. 

Kun esimerkiksi olet ostamassa ihonhoitotuotteita, pidä silmäsi auki kevyiden ja mattavoiteiden sekä hellien seerumien varalta, sillä nämä voivat auttaa rasvoittuvan ihon kanssa.

UV-suoja on tärkein

Huolimatta ihotyypistäsi, on tärkeää käyttää UV-suojaavaa aurinkovoidetta. NIVEA Sunin laajan spektrin aurinkosuojat suojaavat ihoasi haitallisilta UVB- ja UVA-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa polttamia, ihon vanhenemista ja jopa ihosyöpää.

Mikä aiheuttaa rasvoittuvan ihon?

Iho voi rasvoittua monesta syystä. Jos ihosi on aina ollut rasvainen, syy voi olla geneettinen. Mutta jos rasvaisuus tulee ja menee, kyseessä voi olla mikä tahansa syy kuten tietty aika kuukaudesta, stressi, sää tai reaktio ihonhoitotuotteisiin.

Top 3 ihonhoitovinkit rasvoittuvalle iholle

  1. Älä oleta, että 'kuivattavat' tuotteet ovat hyväksi rasvoittuville kasvoillesi. Voisi kuvitella, että rasvoittuva iho kaipaa kuivatusta jotta öljy kasvoillasi saadaan hallintaan. Nämä tuotteet kuitenkin usein vain lisäävät rasvoittumista.
  2. Kuorinta on paras ystäväsi .Rasvoittuva iho kerää yleensä enemmä kuolleita ihosoluja ja sillä on paksummat huokoset. Kuorinnan säännöllinen käyttö auttaa sinua puhdistamaan huokosesi ylimääräisestä rasvasta ja kuolleesta ihosta.
  3. Salaisuus on käsilaukussasi. Huolimatta siitä kuinka hyvin puhdistat ihosi tai kuinka kevyttä kosteuttajaa käytät, joinain päivinä kaipaat apua. Imupaperi tai puristettu puuteri laukussasi selvittää mahdolliset rasvaiset tilanteet.

Mielessä pidettäviä asioita rasvoittuvan ihon aurinkosuojaa käytettäessä

  1. Haluat käyttää kevyttä aurinkosuojaa, kuten suihketta.
  2. Varmista, että aurinkosuojasi on vesipohjainen.
  3. Taputtele ihosi imupaperilla ennen aurinkosuojan levittämistä.
  4. Koska rasvoittuva iho tuottaa yleensä enemmän hikeä, aurinkosuojasi kuluu 

Oppaasi rasvoittuvan ihon aurinkosuojaan

Ota selvää miten voit käsitellä rasvoittuvaa ihoa auringossa ollessasi näillä ihotyypillesi sopivan aurinkosuojan valintaa koskevilla vinkeillä.

Rasvaton aurinkosuoja

Mitä tahansa ihonhoitotuotetta etsitkin, rasvaton tuote tulisi aina olla ehdoton valinta rasvoittuvalle iholle. Koska rasvoittuva iho tuottaa enemmän talia kuin normaali iho sinun tulisi etsiä kevyttä koostumusta. Nämä tuotteet ovat myös yleensä parhaita aurinkosuojia akneen taipuvaiselle iholle. 

Yksi vaihtoehto rasvoittuvalle iholle on suihkutettava aurinkosuojaspray, joka tarkoittaa että voit välttää raskaita voiteita ja tahmean ihon. Valitsitpa minkä tahansa koostumuksen, NIVEA aurinkosuojat keskittyvät tehokkaaseen ja välittömään UV-suojaan juuri silloin kun sitä tarvitset.

Vedenkestävä aurinkosuoja rasvoittuvalle iholle

Kun olet saanut aurinkosuojan levitettyä, et todellakaan halua sen liukuvan pois. Suosittelemme aina aurinkosuojan lisäämistä joka toinen tunti ja uimisen sekä pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen. Kaikki aurinkosuojamme kyllä pitävät sinut suojassa kun käyt pikaisella uinnilla tai piipahdat altaassa.

Laajan spektrin aurinkosuoja

Kaikki NIVEAn aurinkosuojat ovat laajaspektrisiä. Tämä tarkoittaa, että ne suojaavat ihoasi sekä UVA- että UVB-säteiltä - mikä on tärkeää kaikille ihotyypeille. Oli ihosi sitten rasvoittuva tai ei, haluat että sinun ja ryppyjä sekä ihosyöpää aiheuttavien säteiden välillä on este.

KUUSI ASIAA, JOTKA ON HYVÄ TIETÄÄ AURINKOSUOJASTA

Rannalla olo on rentouttavaa ja mukavaa. On kuitenkin muutama asia, jotka tiedostamalla osaat suojautua oikein UV-säteiltä. Tutustu tarkemmin suojakertoimiin ja opi tärkeitä asioita, kuten välitön suojaus, suojakertoimen haihtuminen, aurinkosuojan ja SPF-kosteusvoiteen ero sekä aurinkosuojatuotteen oikea käyttötapa.