Environmental Responsibility

Ympäristövastuu

Lähestymistapamme kestävää kehitystä kohtaan

Meille välittäminen on enemmän kuin osa liiketoimintaamme; meille se ilmaisee vastuutamme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Valmistamme laadukkaita ihonhoitotuotteita, ja meillä on 100 vuoden tutkimustyön tuoma asiantuntemus. Vaivannäkömme muodostaa osan Beiersdorfin kansainvälisestä kestävyysstrategiasta ”We care” (”Me välitämme”).

Kaikki irti raaka-aineista

Osaa tuotteissa käyttämistämme raaka-aineista on vain rajallinen määrä, eikä ole takuita siitä, että niitä on aina saatavilla. Tuemme kestävää hankintaa ja yritämme kehittää vaihtoehtoja, jotka täyttävät korkean laadun standardimme.

palmuoly

Kohti kestävää palmuöljyä

Emme käytä palmuöljyä tuotteidemme valmistuksessa. Käytämme kuitenkin joissakin tuotteissamme aineita, kuten emulgaattoreita, jotka ovat yleisiä alallamme. Nämä aineet valmistetaan yleensä mineraali- ja kasvisöljyistä, kuten kookos- ja rypsiöljystä – tai palmu- ja palmunydinöljystä. 

Kestävän palmuöljyn yhdistyksen (Roundtable on Sustainable Palm Oil, RSPO) jäsenenä edistämme myös kestäviä palmuöljyn viljelytapoja. Tavoitteenamme on varmistaa, että vuoteen 2015 mennessä kaikki toimittajamme käyttävät kestävästi tuotettua ja sertifioitua palmu- ja palmunydinöljyä meille toimittamissaan raaka-aineissa. Työskentelemme tiiviisti toimittajiemme kanssa saavuttaaksemme nämä tavoitteet. 

Vieraile tuotesivulla ja napsauta haluamaasi tuotetta nähdäksesi sen yksityiskohtaisen ainesosaluettelon.

Vaihtoehtoja eläinkokeille

Beiersdorf ei käytä eläimiä kauneudenhoitotuotteiden testaamiseen. Tämä on ollut käytäntömme jo pitkään ennen kuin kauneudenhoitotuotteiden eläimillä testaamista koskevat säännökset astuivat voimaan Euroopan unionissa vuonna 2004.

Reseptit

Maaliskuusta 2013 alkaen seuraava vaihe Euroopan eläinkokeiden kiellossa astui voimaan: tästä eteenpäin EU:ssa ei ole saanut myydä kauneudenhoitotuotteita, jonka ainesosia on testattu eläimillä (maaliskuun 2013 jälkeen) tietojen keräämiseksi kauneudenhoitotuotteita koskevien turvallisuussäännösten täyttämistä varten. Vaihtoehtoisten tapojen kehitys ja tunnistaminen on erityisen tärkeää Beiersdorfille, myös tästä uudesta kiellosta riippumatta. 

Olemme työskennelleet yli 20 vuoden ajan menestyksekkäästi in-vitro-käytäntöjen (testit, jotka suoritetaan koeputkissa) parissa asiantuntijaraadeissa ja -yhdistyksissä , ja olemme yksi maailman johtavista, tunnetuimmista ja hyväksytyimmistä tutkimusyrityksistä. Beiersdorf on kehittänyt esimerkiksi menetelmän, jolla voidaan tulevaisuudessa yhdessä muiden testien kanssa tutkia aineiden allergeenisuutta testaamatta niitä eläimillä. 

Beiersdorfin tutkimuskeskuksessa kehitetään myös laajalti muita vaihtoehtoisia testimenetelmiä ja yrityksen sisällä käytetään jo monia hyväksyttyjä menetelmiä päivittäin. Puollamme maailmanlaajuista vastaavien viranomaisten hyväksyntää jo olemassa oleville eläinkokeettomille testimenetelmille. Lisäksi tuemme sekä henkilöstöllisesti että taloudellisesti tieteellistä pyrkimystä kehittää uusia vaihtoehtoisia menetelmiä asioissa, joista ne puuttuvat.

Vähemmän jätettä, sama laatu

Olipa käytetty materiaali muovia, lasia, metallia, pahvia tai paperia, pyrimme jatkuvasti vähentämään käyttämiemme materiaalien määrää. Lisäämme mahdollisuuksien mukaan jokaiseen uuteen pakkaukseemme kestävyyskriteerin: vältä, vähennä, käytä uudelleen ja kierrätä. Nykypäivänä lähes 100 % pakkausmateriaaleistamme on kierrätettäviä.
Täyttöpakkaukset ovat vain yksi tapamme vähentää pakkausmateriaalien käyttöä. Uudelleentäytettävien purkkien ja tuotepakkausten, kuten saippuapumppujen, ansiosta jätteen määrää voidaan vähentää merkittävästi. Esimerkiksi NIVEA Creme Shower Gel -tuotteemme täyttöpakkaukset vähentävät jätteen määrää 75 %.