woman using sustainable skincare

TUOTTEIDEN TURVALLISUUS JA AVOIMUUS

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

TUOTTEIDEN TURVALLISUUS JA AVOIMUUS

Vastuullisesta kulutuksesta, johon sisältyy myös kestävien ihonhoitotuotteiden käyttö, on tulossa tärkeä osa yhä useampien ihmisten arkea. Suhtaudumme myönteisesti siihen, että nykyään painotetaan aiempaa enemmän ihonhoitotuotteita, jotka eivät ole vain tehokkaita ja turvallisia, vaan jotka antavat ostajalle hyvän mielen ostopäätöksestä.

NIVEAn tutkijat ovat selvittäneet yli 100 vuoden ajan ihon monimutkaisia prosesseja kehittääkseen ihonhoitotuotteita, joihin luotetaan ympäri maailman. Tämän luottamuksen vuoksi koemme velvollisuudeksemme optimoida tuotteemme ympäristövaatimustenmukaisuuden saavuttamiseksi ja työskennellä vastuullisemmin luonnonvarojen kanssa, jotta voimme torjua ympäristölle aiheutuvia haittavaikutuksia ja turvata planeettamme terveyden säilymisen. Tavoitteenamme on luoda ympäristöystävällisiä hygieniatuotteita ja kosmeettisten valmisteiden pakkauksia sekä ympäristöystävällisiä kauneudenhoitotuotteita.

NIVEA pyrkii suunnittelemaan käytössä turvallisia innovaatioita, huomioimaan ympäristön ja täyttämään ihonhoitotuotteisiin liittyvät suuret odotuksesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluat ymmärrettävästi tietää, mitä suosikki-ihonhoitotuotteesi sisältävät. Mutta ainesosaluetteloiden lukeminen voi olla hankalaa. Voi myös olla vaikea selvittää, onko aineosat valmistettu synteettisistä lähteistä, kasvipohjaisista lähteistä tai eläinperäisistä lähteistä. Samalla kosmeettisia valmisteita ostaville kuluttajille joidenkin seikkojen, kuten vegaanisten koostumusten ja ympäristöystävällisten ihonhoitotuotteiden merkitys on kasvamassa.

Siksi NIVEA pyrkii aina tarjoamaan kuluttajille rehellistä ja avointa tietoa tuotteidemme turvallisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. NIVEA esittelee kestävään kehitykseen liittyvät tuotetiedot sekä itse tuotteissa että verkossa, jossa ne ovat helposti saatavilla.

Esimerkki tästä avoimuudesta on NIVEAn ainesosasanasto, jonka olemme julkaisseet paikallisilla NIVEA-verkkosivustoilla vuodesta 2020 lähtien. Se tarjoaa helpposelkoista mutta yksityiskohtaista tietoa lähes 600 ainesosasta, joita käytämme tuotevalmisteissamme.
sustainable skincare ingredients

One Skin. One Planet. One Care.

Haluamme olla 100-prosenttisen avoimia ja vastata kaikkiin kysymyksiisi NIVEAn kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Jos et löytänyt kaikkia etsimiäsi vastauksia tältä verkkosivustolta tai haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, vieraile NIVEAn emoyhtiön Beiersdorfin kestävää kehitystä käsittelevällä verkkosivustolla .