LUONNOSTA PERÄISIN OLEVAT ORGAANISET AINESOSAT

LUONNOSTA PERÄISIN OLEVAT ORGAANISET AINESOSAT

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

natural skin care ingredients

Mitä ovat luonnosta peräisin olevat ainesosat?

Luonnosta peräisin olevat ainesosat, eli luonnollista alkuperää olevat ainesosat, on valmistettu luonnosta peräisin olevista materiaaleista. Ne voivat olla peräisin kasveista, eli esimerkiksi juurista, yrteistä ja kukista, mineraaleista, tai eläimistä saatavista sivutuotteista. Jotkut niistä ovat meille varsin tuttuja, kuten esimerkiksi aloe vera. Toiset taas saattavat yllättää sinut, kuten bentsyylialkoholi, joka on useiden kasvien tuottama luonnollinen säilöntäaine.

Koska luonnonmateriaaleja jatkojalostetaan, puhutaan luonnollisesti "johdetuista" ainesosista tai "luonnollista alkuperää olevista" ainesosista ihonhoitotuotteiden luonnollisten ainesosien tai luonnonkosmetiikan ainesosien sijaan. Nämä ainesosat säilyttävät yli puolet molekyylirakenteestaan tai luonnollisesta olomuodostaan käsittelyn jälkeen.

Kun siirrymme kohti uusiutuvia materiaaleja ja pois fossiilisiin raaka-aineisiin perustuvasta taloudesta, pyrimme lisäämään luonnosta peräisin olevien ihonhoitoainesosien määrää tuoteresepteissämme. Samalla arvioimme huolellisesti niiden tehokkuutta iholle sekä ympäristövaikutuksia.

LUONNOSTA PERÄISIN OLEVAT & ORGAANISET AINESOSAT IHONHOIDOSSA

On monia syitä, miksi ihmiset valitsevat tiettyjä ihonhoitotuotteita. Jotkut saattavat päättää siirtyä käyttämään luonnonmukaisempia ihonhoitotuotteita tai luonnonkosmetiikkaa eettisistä syistä, toiset haluavat välttää synteettisiä ainesosia, kun taas jotkut uskovat puhtaasti luonnon voimaan. Olipa syy mikä tahansa ja ihon tarpeet mitkä tahansa, meillä on oikeat tuotteet sinulle.

Ihonhoitotuotteet ja niiden ainesosat voidaan valmistaa eri lähteistä peräisin olevista raaka-aineista. Olivatpa lähteet sitten synteettisiä tai luonnollisia, voit odottaa NIVEAlta erinomaisia ihonhoitotuotteita, joita voi käyttää turvallisesti ja ympäristö huomioon ottaen.

Uskomme myös, että jokaisen tulisi voida kokeilla erilaisia useista eri lähteistä peräisin olevia tuotteita ja ainesosia. Näin jokainen voi löytää juuri omalle ihotyypilleen sopivat koostumukset, jotka vastaavat myös kunkin arvoja ja mieltymyksiä. Kiinnitämme erityistä huomiota ainesosiemme ympäristövaikutuksiin, olipa kyse sitten raaka-aineiden viljelystä aiheutuvasta hiilidioksidijalanjäljestä tai jälkikäteen maaperään ja meriympäristöön kohdistuvista vaikutuksista.

NIVEA-tuotteet, joissa on luonnosta peräisin olevia ainesosia

Tutustu NIVEA Naturally Good -tuotevalikoimaan. Kaikissa tuotteissa, kuten suihkugeelissä tai kosteusvoiteessa, on 95-99 prosenttia luonnosta peräisin olevia ainesosia.

Ovatko orgaaniset tuotteet parempia ympäristölle?

Luonnonmukaisesta maataloudesta peräisin olevat kasvipohjaiset ainesosat on saatu viljelytavalla, joka on tasapainossa luonnon prosessien kanssa ja joka rajoittaa synteettisten aineiden käyttöä. Siksi käytämme Naturally Good -tuotevalikoimassamme monia erilaisia orgaanisia ainesosia. 

 

Tuotteet on tehty käyttämällä orgaanisia ainesosia, kuten kamomillaa, arganöljyä, aloe veraa, avokadoöljyä, kaakaovoita ja vihreää teetä:

Orgaaninen kamomilla: on hellävarainen herkälle iholle, torjuu ikääntymisen varhaisia merkkejä ja edistää hehkuvaa ihoa.

Orgaaninen arganöljy: löytyy Naturally Good Regenerating Night Cream -yövoiteestamme, koska arganöljy kosteuttaa ihoa syvästi, parantaa ihon kimmoisuutta ja säätelee talintuotantoa.

Luonnonmukainen aloe vera: löytyy Naturally Good Radiance Day Cream -päivävoiteestamme, koska aloe vera sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, ja on tunnettu viilentävistä ominaisuuksistaan, jotka lievittävät auringonpolttamia, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät varhaisia ikääntymisen merkkejä.

Luonnonmukainen vihreä tee: sitä on useissa puhdistusaineissamme, kuten NIVEA Naturally Good Milky Cleanser -puhdistusaineessa, koska vihreä tee on voimakas antioksidantti, jolla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka hoitavat aknea, vähentävät punoitusta ja ärsytystä ja kirkastavat ihoa.

 
 

One Skin. One Planet. One Care.

Haluamme olla 100-prosenttisen avoimia ja vastata kaikkiin kysymyksiisi NIVEAn kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Jos et löytänyt etsimiäsi vastauksia tältä verkkosivustolta tai haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, vieraile NIVEAn emoyhtiön Beiersdorfin kestävää kehitystä käsittelevällä verkkosivustolla.