NIVEA ja kestävä kehitys

NIVEA ja kestävä kehitys

Kosketus tekee meistä ihmisiä

 Tuntoaistimme auttaa meitä kehittymään ihmisinä ja määrittää sen, keitä me olemme. Ihomme, ihmiskehon suurin elin, antaa meille tuntoaistin myötä mahdollisuuden olla yhteydessä toisiimme ja meitä ympäröivään maailmaan.


Annetaan maailman tuntea ihmiskosketuksen myönteinen voima!

Me NIVEAlla uskomme ihmiskosketuksen myönteiseen voimaan. Pyrimme kehittämään ihonhoitotuotteita, joiden avulla ihosi voi hyvin ja voit näin olla yhteydessä toisiin ja nauttia elämästä. Ymmärrämme ihoa kokonaisvaltaisesti ja tutkimme, miten se yhdistää meidät ympäristöömme – ja miten ruokavaliomme ja tunteemme vaikuttavat siihen. Tuotefilosofiamme on luoda ihonhoitotuotteita, jotka parantavat ihon luonnollista toimintaa, jotta jokaisen iho voi olla terve ja kaunis.

Olemme myös sitoutuneet tekemään myönteisen vaikutuksen maailmaan. Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisia tavoitteita kestävän kehityksen suhteen. Tutkimusosastomme kehittävät tuotteiden koostumuksia jatkuvasti, jotta ihonhoitotuotteemme olisivat mahdollisimman parhaita, samalla kun pienennämme vaikutustamme ympäristöön. Teemme tiivistä yhteistyötä vihreiden aloitteiden ja muiden kumppaneiden kanssa löytääksemme uusia tapoja koskettaa planeettamme myönteisesti. Sellaisten ihonhoitotuotteiden luominen, jotka ovat yhtä hellävaraisia planeetallemme kuin ihollemme, on haaste, johon NIVEA on valmis kaikessa, mitä teemme.


NIVEAN KESTÄVÄN KEHITYKSEN KOLME PILARIA

Tämä sivusto on suunniteltu auttamaan meitä kaikkia suojelemaan planeettaamme; se tarjoaa runsaasti tietoa kaikista turvallisten, hellävaraisten ja tehokkaiden ihonhoitotuotteiden ja ympäristön näkökohdista:

Iho on etusijalla

Hyödynnä NIVEAn johtavaa ihonhoito-osaamista ja lue lisää ihon turvallisuusarviointeihin sitoutumisesta, terveellisiin ja ympäristöystävällisempiin ihonhoitotuotteisiin liittyvistä aloitteista sekä NIVEA-ainesosista.

Maailma on ihomme

Tutustu tapoihin, joilla NIVEA pyrkii lisäämään kestävyyttä kaikessa toiminnassaan – hankinnasta valmistukseen, pakkaamiseen ja kierrätykseen.

 

 

REHELLISYYS JA AVOIMUUS

Lue lisää NIVEAn arvoista – code of conduct -ohjeistuksestamme sitoumuksiin, yhteishankkeisiin ja muihin aloitteisiin.