Rehellisyys ja Avoimuus

Rehellisyys ja Avoimuus

 

 

Meistä on ihanaa, että tuotteemme ovat osa ihmisten elämää kaikkialla maailmassa. Olemme myös tietoisia sen mukana tulevasta vastuusta. Tämä tietoisuus on kaikkien tekojemme ydin ja vaikuttaa uskomuksiimme ja arvoihimme.

Arvomme näkyvät code of conduct -ohjeistuksessamme, ympäristö- ja yhteiskunnallisissa sitoumuksissamme sekä eläinkokeita koskevassa kannassamme. Ne ovat selkeitä myös tutkiessamme parempia, turvallisempia ja kestävämpiä koostumuksia sekä ainesosia. Ne ovat myös eteenpäin vievä voima yhteisissä hankkeissa kaikkien kumppaneidemme kanssa.

Tutustu NIVEAn ihonhoitoon liittyviin perusteellisiin tietoihin ja faktoihin sekä siihen, miten kunnioitamme vastuitamme. Tule jakamaan arvomme!


NIVEA välittää

Ihmiset ympäri maailmaa luottavat NIVEA-tuotteisiin – ja me teemme kaikkemme säilyttääksemme tämän luottamuksen. Filosofiamme voidaan tiivistää kahteen sanaan: NIVEA välittää. Välitämme ihosi terveydestä ja turvallisuudesta. Siksi jokaisen tuotteisiimme valitseman ainesosan on täytettävä turvallisuusvaatimukset, jotka täyttävät tai ylittävät säädetyt vaatimukset. Ihonhoitotuotteidemme koostumukset kehitetään ihon luonnollisten toimintojen suojaamiseksi ja parantamiseksi. Tavoitteenamme on sisällyttää tuotteisiin vain vähimmäismäärä ainesosia, joita tarvitaan tähän tarkoitukseen.

NIVEA myös välittää planeetastamme ja kunnioittaa sitä. Tutkimme jatkuvasti parempia ja kestävämpiä tapoja kehittää ja tuottaa ihonhoitotuotteitamme – olemme tehneet näin vuosikymmenten ajan. Olemme yksi pisimpään markkinoilla olleista ihonhoitotuotemerkeistä, ja käytämme kokemuksiamme ja asiantuntemustamme kestävän kehityksen edistämiseksi teollisuuden alallamme. Emme tee eläinkokeita kosmeettisilla tuotteilla tai niiden ainesosilla tai määrää niitä – ellei tämä ole lain mukaan pakollista. Eläinkokeet kosmeettisilla tuotteilla on kielletty EU:ssa vuodesta 2004 lähtien ja kaikkien näiden tuotteiden ainesosien osalta vuodesta 2013. Beiersdorf noudattaa tätä velvoitetta ja on jo pitkään välttänyt eläinkokeita aktiivisesti kaikkialla maailmassa, kun se on laillisesti mahdollista. Olemme olleet sitoutuneita vaihtoehtoisten testausmenetelmien kehittämiseen ja maailmanlaajuiseen hyväksyntään yli 35 vuoden ajan. Pyrkimyksemme tehdä eläinkokeista tarpeetonta maailmanlaajuisesti on osa tätä sitoumusta.

NIVEA on enemmän kuin tuotemerkki. Se tarkoittaa meitä kaikkia – jokaista, joka työskentelee rakkaan ihonhoitomme luomisen parissa. Me kaikki näytämme, että välitämme planeetastamme omilla tavoillamme. Jotkut meistä liittyvät mukaan vapaaehtoistyöhön, esim. istuttamaan puita ympäri maailmaa. Monet meistä kulkevat päivittäisen työmatkan polkupyörällä tai kimppakyydillä. Organisaationa vältämme liikematkailua aina kun pystymme, ja käytämme sen sijaan puhelin- ja videoneuvotteluja. Näin pienennämme vähitellen ekologista jalanjälkeämme.


SITOUTUMISEMME ELÄINKOKEITA VASTAAN

NIVEA kunnioittaa luontoa – ihomme luonnollisista toiminnoista kaikkiin planeettamme olentoihin.

Olemme jo monen vuoden ajan panostaneet aktiivisesti vaihtoehtoisten testimenetelmien kehittämiseen voidaksemme vahvistaa NIVEA-tuotteiden hyvän siedettävyyden ja tehokkuuden. Jatkamme pyrkimyksiämme kohti parempia vaihtoehtoja, jotka voivat korvata eläinkokeet maailmanlaajuisesti.

NIVEA on yksi kosmetiikka-alan tutkimusten johtajista – meillä on pitkä yhteistyöhistoria yli 50 yhteistyökumppanin kanssa maailmanlaajuisesti, ja investoimme vaihtoehtoisiin, väkivallattomiin testausmenetelmiin turvallista riskinarviointia varten. Viimeisten 35 vuoden aikana on jo saavutettu merkittäviä edistysaskeleita uusien vaihtoehtoisten menetelmien kehittämisessä. Osa näistä menetelmistä sai OECD:n kansainvälisen hyväksynnän, ja uusien menetelmien kehittäminen on käynnissä. Esimerkiksi Beiersdorf edistää kudosteknologian kehittymistä. Nämä järjestelmät yhdistävät useita ihmisen solu- ja kudostyyppejä ja jäljittelevät ihmisen biologiaa pienessä mittakaavassa. Näin mahdollisia vaikutuksia ihmiskehoon voidaan arvioida laajemmin in vitro ja siten varmistaa tuotteiden turvallisuus.

Maailmanlaajuisella tasolla pyrimme vakiintuneiden vaihtoehtoisten testausmenetelmien hyväksyntään kaikkialla. Jotkin maat, kuten Kiina, edellyttävät edelleen eläinkokeita tietyille kosmeettisille valmisteille. Pyrimme vakuuttamaan Kiinan viranomaiset siitä, että nämä testit ovat tarpeettomia ja että ne voidaan korvata muilla vaihtoehdoilla kuluttajien turvallisuutta vaarantamatta.


CODE OF CONDUCT

ARVOJEMME EDISTÄMINEN

NIVEA toimii globaalina tuotemerkkinä paikallisten toimittajien kanssa ympäri maailmaa. Varmistaaksemme, että toimitusketjun ja tuotannon jokainen osa on arvojemme mukainen, olemme laatineet code of conduct -ohjeet, jotka toimivat ohjeina kaikille toimittajillemme. Nämä ohjeemme perustuvat ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen, Kansainvälisen työjärjestön yleissopimuksiin ja OECD:n monikansallisia yrityksiä koskeviin ohjeisiin. Ohjeemme myös asettavat toimittajillemme eettiset ja kestävyysvaatimukset. 

Toimittajan on sitouduttava code of conduct -ohjeistukseemme ennen kuin suostumme työskentelemään heidän kanssaan. Se on ensimmäinen askel. Meillä on myös tarkastus-, auditointi- ja tukijärjestelmä, joka auttaa toimittajiamme täyttämään NIVEA-standardit ja tarkistamaan, että ne täyttyvät jatkuvasti. Tähän sisältyy yhteistyöalustoja, joiden avulla toimittajat voivat jakaa parhaita käytäntöjään ja tehdä yhteistyötä kanssamme, jotta hankintamme olisivat kestävämpiä.