Iho On EtusijallaMeille NIVEAlla iho on aina etusijalla. Olemme tutkineet ihoa yli 100 vuoden ajan ja etsineet parhaita, turvallisimpia ja tehokkaimpia ihonhoitotuotteiden koostumuksia. Me olemme yksi ihonhoitoalan johtavista asiantuntijoista, joilla on edistykselliset ihotutkimuskeskukset. Olemme omistautuneita ihmiskunnalle sekä ihmisen ihon luonnolliselle terveydelle ja kauneudelle. Ympäristöstä välittäminen on loogista, sillä olemme sitoutuneita turvalliseen, hellävaraiseen ja tehokkaaseen ihonhoitoon.

NIVEA TUNTEE IHON …

Yli 100 vuoden kokemus, lähes 2 000 tieteellistä tutkimusta vuodessa ja yli 1 000 NIVEA-asiantuntijaa, jotka työskentelevät tutkimus- ja kehitystyössä, takaavat sen, että meillä on syvä ymmärrys ihosta ja sen vaikutuksista ihmisten hyvinvointiin. Pelkästään vuonna 2018 NIVEA-tuotteisiin käytettiin yli 1 900 omaa patenttiteknologiaamme. Emme ole koskaan tyytyväisiä pelkästään lainsäädäntöjen noudattamiseen; ylitämme lakisääteiset vaatimukset varmistaaksemme, että jopa herkin iho tuntee vain NIVEAn myönteisen ja huolehtivan kosketuksen. Näin ollen luettelomme ainesosien ja tuotteiden turvallisuuskriteereistä on paljon tiukempi kuin mitkään säädökset.

… JA ME RAKASTAMME SITÄ.

Korkeiden ihon terveys- ja turvallisuusvaatimustemme mukaisesti valitsemme tuotteisiimme ainesosat, jotka pitävät ihon terveenä ja kauniina. Etsimme aina mahdollisimman parasta ja kestävintä ratkaisua, joka ei välttämättä aina ole se, mitä odotetaan. Joissakin tapauksissa keinotekoiset ainesosat ovat oikeastaan parempia ihollesi ja planeetallemme kuin luonnosta saadut vaihtoehdot. Eteeriset öljyt ovat hyvä esimerkki: luonnollinen versio voi ärsyttää ihoa tai aiheuttaa jopa allergisia reaktioita. Sen sijaan synteettiset eteeriset öljyt ovat hellävaraisia herkimmälle iholle, eikä niistä ole haittaa meille tai maapallolle.


IHONHOIDON YDIN

NIVEA on nykyaikaisen ihonhoidon edelläkävijä, joka on yli vuosisadan ajan auttanut ihmisiä tuntemaan olonsa kauniiksi ja mukavaksi. Miljoonat käyttäjät ympäri maailman luottavat tuotteisiimme ja rakastavat niitä. Pyrimme aina luomaan parhaan mahdollisen ihonhoitokokemuksen kehittämällä ja parantamalla tuotteidemme koostumuksia. Uskomme ihonhoitoon, joka antaa juuri sen, mitä iho tarvitsee ollakseen terve. Jätämme pois kaiken, mihin emme luota täysin.

Erottelemme ainesosissamme ”merkittävät ainesosat” ja ”erityisainesosat”. ”Merkittävät ainesosat” ovat kosmetiikkamaailman arkisia sankareita. Niiden perustoimintojen avulla tuotteemme voivat hoitaa ihoa parhaalla ja luotettavimmalla tavalla. Teksturointi- ja emulgointiaineina ne tekevät tuotteistamme tasaisia, miellyttävän tuntuisia ja helppokäyttöisiä. Säilöntäaineina ne pitävät NIVEA-tuotteesi tuoreina ja turvallisina pitkäaikaisessa käytössä.

”Erityisainesosat” ovat supersankareita, jotka lisäävät tuotteisiimme erityisiä etuja. Jotkut nimikkoainesosistamme – kuten Q10 – ovat NIVEAn löytöjä, jotka mullistivat kosmetiikkamaailman. Ne kaikki tehostavat ihon luonnollista toimintaa ja tekevät näin tuotteistamme erityisesti hoitavia.

Olipa kyseessä merkittävä tai erityisainesosa, kaikki tuotteissamme käytetyt ainesosat on testattu tarkasti ja tiukemmin kuin sääntelyvaatimuksissa edellytetään. Teemme tämän varmistaaksemme, että jokainen tuotteemme täyttää korkeimmat vaatimukset ja ansaitsee luottamuksesi NIVEAan.

Haluatko lukea lisää NIVEA-ainesosista? Tutustu yksittäisiin ainesosiin ja ainesosaryhmiin ja opi, mitä ne ovat, miten ne toimivat ja miksi NIVEA käyttää niitä.

Nimikkoainesosat

Nämä supersankarit tekevät NIVEA-ihonhoidosta erityisen. Erityisainesosamme pitävät hyvää huolta ihostasi. Ne tukevat ja suojaavat ihosi luonnollista tasapainoa, ehkäisevät ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ja parantavat tuotteidemme tehokkuutta:

Eucerit

Mitä Eucerit on?

Eucerit on tavallaan nykyaikaisen kosmetiikan ja koko NIVEA-brändin perusta. Yli 100 vuotta sitten keksitystä emulgointiaineesta tuli ikonisen NIVEA Creme -voiteen tärkein ainesosa. Euceritin avulla kosmetiikkatuotteiden öljy- ja vesiosat sekoittuvat keskenään, eli se toimii emulgaattorina öljy- ja vesikomponenttien välillä. Eucerit on luonnollinen aine, sillä se on peräisin villavahasta.

 

Q10

Mitä Q10 on?

Q10-koentsyymi on kehomme tuottama molekyyli. Se on elintärkeää solujen energia-aineenvaihdunnalle. Energisoijana se auttaa soluja kasvamaan, pysymään terveenä ja uusiutumaan. Q10 on myös tehokas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Vapaat radikaalit ovat erittäin reaktiivisia molekyylejä, jotka vahingoittavat soluja monilla tasoilla – kuten solun DNA:ta, proteiineja ja lipidejä.

 

Kreatiini

Mitä kreatiini on?

Kreatiini on orgaaninen yhdiste, jota tuotetaan maksassa, munuaisissa ja haimassa. Se on avainasemassa elinten energiansaannissa – se toimii kuten akku, joka sitoo, kuljettaa ja vapauttaa energiaa.

 

Makea manteliöljy

Mitä makea manteliöljy on?

Makea manteliöljy kylmäpuristetaan kypsien mantelin ytimistä – mantelipuun makeasta, kuoritusta hedelmästä – ja sitten puhdistetaan. Tämän kultaisen öljyn aromi on mieto ja makean pähkinäinen. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan lääketieteessä ja ihonhoidossa.


Merkittävät ainesosat

Sekoitusaineet

Varmistavat, että eri ainesosat sekoittuvat imeytyäkseen parhaiten ihoon (esim. vesi ja öljy)

Teksturointiaineet

Tekevät voiteesta tai geelistä miellyttävän tuntuisen ja näköisen ihollasi.

  • Reologinen muokkaaja
  • Liuottimet
  • Helmiäisaine
  • Opalisoivat aineet

Puhdistusaineet

Poistaa ihon epäpuhtaudet ja/tai kuorii

  • Pinta-aktiiviset aineet
  • Kuorinta-aineet

Valmistelevahoito

Pehmentävät aineet

UV-suodattimet

Suojaa ihoa mahdollisesti haitallisilta auringonsäteiltä

Hajusteet

Tuotteen hyvää ulkonäköä, hajua tai makua (huulivoiteet) varten

Säilöntäaineet

Säilöntäaineet

Pitävät tuotteet tuoreina ja aina turvallisina iholle