Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

1. Vastuullinen laitos

Seuraava laitos on vastuussa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä Kansallisen tietosuojalain (BDSG) mukaisesti:

Beiersdorf Oy
Puutarhakatu 53
FIN – 20100 Turku
Finland

T: +358-2-4103-200
F: +358-2-4103-270

 

Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on antaa tietoa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä (tästä eteenpäin ”käyttö”). Voit lukea tästä, kuinka voit estää henkilötietojesi käytön sovellettavien tietosuojasäännösten tarkoittamalla tavalla.

 

2. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilötiedot ovat tietoja, joista sinut voi yksilöidä. Niitä ovat mm. nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi. Beiersdorf ei kerää henkilötietoja sinulta muutoin kuin nimenomaan sellaisia antaessasi (esim. kun tilaat uutiskirjeen sähköpostiisi, osallistut kyselyyn, kilpailuun tai arvontaan, tilaat näytteitä tai esitteitä tai pyydät tietoa) ja hyväksyt niiden käytön.
Säilytämme, käytämme tai siirrämme henkilötietojasi vain antamasi luvan ja määrän mukaisesti – aika ja sisältö huomioiden – erillisissä tilanteissa tarvittaessa, esim. kysymyksiisi tai huoliisi vastatessamme, pyyntöjäsi hoitaessamme tai ilmoittaaksemme sinulle kilpailun tai arvonnan tuloksista.

Näiden hoitamiseksi Beiersdorfin voi olla tarpeen siirtää henkilötietojasi käsiteltäväksi muille yrityksille maailmanlaajuisen Beiersdorf-konsernin sisällä tai ulkopuolisille palveluntuottajille. Palveluntuottajat saattavat esimerkiksi olla mukana tuotteiden postituksessa, markkinointimateriaalin jakelussa tai kilpailuissa. Beiersdorf edellyttää, että nämä osapuolet käsittelevät henkilötietoja ohjeidemme mukaisesti ja tätä tietosuojakäytäntöä noudattaen. 

Kaikki muihin tarkoituksiin tehdyt henkilötietojen siirrot, esimerkiksi verkkosivustomme kirjautumistietojen siirto kolmannen osapuolen yhteisösivustolle tai verkkopalveluun, kuten Facebookiin tai Twitteriin, vaativat nimenomaisen lupasi etukäteen annettuna. Beiersdorf takaa, ettei se myy eikä vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin paljastaa tietojasi, jos laki sitä vaatii tai vastataksemme hallituksen täytäntöönpanokelpoisiin pyyntöihin.
 


a. NIVEA-asiakastiliin perustuvan käyttäjäprofiilin luominen

    “Hyväksyn käyttäjäprofiilin luomisen personoidun sisällön luomistarkoituksiin. Olen lukenut tietosuojakäytännön. Tämä lupa voidaan perua milloin vain.”*

        *Suostumusesimerkki
    Jos olet antanut meille luvan luoda käyttäjäprofiili edellisessä kentässä esitettyä suostumusesimerkkiä käyttäen, käsittelemme tietojasi seuraavilla tavoilla:
    Rekisteröitynyt NIVEA-asiakas voi tilata verkkokaupasta muita asiakkaita nopeammin ja mukavammin. Kun rekisteröidyt, perustamme sinulle myös käyttäjäprofiilin, jonne kerätään kaikki edeltävät ja tulevat verkkosivukäynnit toimintoineen (osallistuminen palkintojen arvontaan, NIVEA-uutiskirjeen tilaus, tilaukset verkkokaupasta, lähetetyt arvostelut ym.). Henkilökohtaistettu käyttäjäprofiilisi antaa meille mahdollisuuden tarjota juuri sinua kiinnostavaa tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Käyttäjäprofiilisi osat ja sisältö näkyvät sinulle koko ajan. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös tehdä arvosteluja tuotteistamme. Siinä yhteydessä esitämme julkisesti etunimesi ja antamasi arvostelun.
    Jos haluamme käyttää asiakastilillesi tallennettuja tietoja markkinointitarkoituksiin, pyydämme siihen aina nimenomaisen lupasi (NIVEA-uutiskirjeen tai NIVEA FOR ME -tilauksen välityksellä. Katso alta).

    Jos NIVEA-asiakastili ei enää kiinnosta sinua, voit poistaa sen milloin haluat. Tämän tehdäksesi kirjaudu asiakastilille ja suorita rekisteröinnin poistotoimet tai lähetä meille asiakastilin ylläpidon jatkumisen kieltävä viesti (lopetusilmoitus) sähköpostitse.


    b.  NIVEA-uutiskirje

    “YKyllä, haluan saada NIVEA-uutiskirjeen. Olen lukenut tietosuojakäytännön. Tämä lupa voidaan perua milloin vain.”*

        *Suostumusesimerkki

    Jos olet tilannut NIVEA-uutiskirjeen ja hyväksynyt edellisessä kentässä esitetyn lausunnon, käsittelemme tietojasi seuraavilla tavoilla:

    NIVEA-uutiskirje sisältää uutisia, tarjouksia ja muuta tietoa NIVEAsta tai muista Beiersdorfin ja Beiersdorf Hautpflege GmbH:n tuotemerkeistä (esim. Labello, 8x4). Näihin yrityksiin viitataan tästä eteenpäin ”NIVEA Haus”. NIVEA-uutiskirjeessä saat yksilöityä mainontaa tuotteistamme tai palveluistamme tai ehdotuksia kampanjoihin, kuten palkintojen arvontoihin tai tuotetesteihin, osallistumisesta.
    Rekisteröitymällä NIVEA-uutiskirjeen tilaajaksi ilmoitat hyväksyntäsi siitä, että voimme koota sinulle henkilökohtaistettuja uutisia, tarjouksia ja muuta tietoa NIVEA-uutiskirjeeseen ja toimittaa sen sinulle arvioimalla ostos- ja klikkauskäytäntöjäsi verkkosivustollamme, jolloin sinulle toimittamamme uutiskirje on henkilökohtaisten tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukainen. Tietojasi tallennetaan ja käytetään myös markkinatutkimuksiin ja kampanjatarkoituksiin. Näissä tapauksissa otamme sinuun yhteyttä ainoastaan sähköpostitse. Lisäksi käytämme tietojasi myös verkkosivustomme tehokkuuden arviointiin ja kehittämiseen. 
    Jos haluat lopettaa NIVEA-uutiskirjeen tilauksen, voit pyytää tilauksen perumista milloin vain, jolloin tilaus päättyy. Voit lopettaa tilauksen napsauttamalla jokaiseen uutiskirjeeseen sisältyvää linkkiä. Linkin kautta pääset tekemään tilauksen peruutuksen. Voit myös lähettää meille uutiskirjeen tilauksen peruutuksen (lopetusilmoitus) sähköpostitse.

3. Tietojesi säilytysaika


Meille antamiasi tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin se on tarpeen meille lähettämiesi tietojen käyttötarkoitukseen nähden tai lainsäädännöllisten tarkoitusten noudattamiseksi.

Jos olet antanut meille nimenomaisen luvan käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin (tilaamalla NIVEA-uutiskirjeen tai NIVEA FOR ME -palvelun), käytämme tietojasi tällaiseen tarkoitukseen niin kauan, kunnes perut antamasi luvan. Voit perua antamasi luvan milloin vain, jolloin se vaikuttaa perumisesta eteenpäin.

4. Tietojesi suoja verkkokaupasta tilattaessa ja sinne maksettaessa

Jos tilaat tuotteita verkkokaupastamme joko vieraana tai rekisteröityneenä käyttäjänä, henkilötietosi lähetetään ainoastaan salatussa muodossa. Maksuprosessi noudattaa myös tiukimpia turvallisuusvaatimuksia. Kaikki tietosi lähetetään salattuna, jolloin ne ovat suojassa kolmansien osapuolten luvattomalta käytöltä. Luotto- ja debitkorttiesi tietoja käsitellään ja säilytetään lisäksi luottokorttialan tiukimpien turvallisuusvaatimusten mukaisesti, kuten Payment Card Industry Data Security Standard (lyhennetään “PCI DSS”), sertifioidun maksunvälittäjän ConCardis GmbH:n välityksellä, jonka päätoimipaikka on Saksassa.
Jos olet valinnut maksutavaksesi PayPalin tai pankkisiirron, suostut siihen, että PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (päätoimipaikka Luxembourgissa) tai Sofort AG (päätoimipaikka Saksassa) saa kerätä ja käsitellä tietojasi maksunkäsittelyyn liittyvissä yhteyksissä. Tällöin sovelletaan maksunvälittäjän toimipaikan mukaisia tietosuojakäytäntöjä.

Jos valitsemasi maksutapa on giropay, hyväksyt, että lähettämäsi IBAN- ja BIC-tiedot välitetään giropay GmbH:lle (päätoimipaikka Saksassa) salatussa muodossa maksunkäsittelyn vaatimassa laajuudessa. Giropay GmbH käsittelee tämän jälkeen lähettämäsi tiedot. Tässä tapauksessa sovelletaan maksunvälittäjän toimipaikan mukaista tietosuojakäytäntöä.

5. Tietojen rajoitettu välittäminen

Pyyntöäsi käsiteltäessä Beiersdorfin pitää mahdollisesti välittää henkilötietojasi Beiersdorf-konsernin kumppaniyrityksille tai ulkoisille palveluntarjoajille, myös EU:n ulkopuolisiin Euroopan maihin, jotka toimivat yksinoikeudella meidän puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat ovat voineet esimerkiksi saada pyynnön lähettää sinulle tuotenäytteitä, markkinointimateriaalia, hoitaa kilpailujärjestelyitä tai verkkokauppaan tekemääsi tilausta, esim. tuotteiden postitusta. Beiersdorf vaatii kaikkien Beiersdorf-konsernin kumppaniyritysten ja palveluntuottajien säilyttävän henkilötietojasi tarkasti ohjeidemme, tämän tietosuojakäytännön sekä tietojen käsittelyä koskevien lainsäädännöllisten vaatimusten mukaisesti.

Lisäksi, jos sovit tapaamisen NIVEA Hausin kanssa verkkosivustomme kautta, lähetämme siihen tarkoitukseen vaaditut tietomme kokonaan omistamallemme tytäryhtiölle, Beiersdorf Hautpfledge GmbH:lle, joka johtaa NIVEA Hausia, tämän tietosuojakäytännön ja vastaavien lainsäädännöllisten vaatimusten mukaisesti. Tietojasi tallennetaan ja käytetään vain tapaamiseen liittyviin tarkoituksiin.

Muutoin emme välitä emmekä myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Pidätämme kuitenkin oikeuden luovuttaa tietojasi, jos laki vaatii meitä niin toimimaan tai jos meitä pyydetään luovuttamaan niitä viranomaisille tai rikoksia tutkiville laitoksille.

6. Automaattisesti tallennetut tiedot käydessäsi verkkosivuillamme/evästeiden käyttö

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tietoyksikköjä, jotka verkkoselaimesi tallentaa omalle tietokoneellesi.
  1. EVÄSTEET
  2. Verkkosivustollamme käytetään ”evästeitä” sivuston käytön avustamiseksi. Evästeet ovat pieniä tietoyksikköjä, jotka verkkoselaimesi tallentaa omalle tietokoneellesi. Ne ovat tarpeellisia verkkosivustomme käyttämiseksi. Käytämme evästeitä ymmärtääksemme paremmin, kuinka verkkosivustoamme käytetään. Lisäksi evästeet parantavat selaamista. Evästeet auttavat meitä määrittelemään esimerkiksi, onko verkkosivustomme sivua jo katsottu. Evästeet voivat myös kertoa meille, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin vai oletko uusi vierailija. Käyttämämme evästeet eivät tallenna henkilötietoja eivätkä muutoinkaan kerää henkilöä yksilöiviä tietoja. Jos et halua käyttää evästeitä, määrittele verkkoselaimesi poistamaan kaikki evästeet tietokoneesi kovalevyltä, estämään kaikki evästeet tai varoittamaan ennen evästeen tallentamista.

  3. Käyttöpohjaiseen verkkomainontaan tarkoitetut evästeet

  4. Pidätämme oikeuden myös käyttää evästeiden ja vierailijoidemme käyttäytymisanalyysien kautta saamaamme tietoa sinulle kohdennetun mainonnan tuottamiseen omilla verkkosivustoilla esiteltyjä tuotteita koskien. Uskomme, että sinä hyödyt tästä käyttäjänä, koska voimme esittää sinulle mainontaa tai sisältöä, jonka uskomme sivuston käyttötapojesi perusteella vastaavan kiinnostuksen kohteitasi. Tämän ansiosta sinulle näytetään vähemmän satunnaisesti hajautettua mainontaa tai muuta sisältöä, joka ei kiinnostaisi sinua niin paljon.

    Me olemme yrityksenä sitoutuneet vapaaehtoisesti noudattamaan Saksan tietosuojaneuvoston verkkomainontaa koskevia sääntöjä (DDOW). Löydät meitä koskevat itsesäätelysäännöt sekä lisätietoa osoitteesta: www.meine-cookies.org/ddow.html.

  5. Näin voit estää evästeiden tallentumisen kovalevyllesi ja/tai poistaa ne.

  6. Voit asettaa verkkoselaimesi estämään evästeiden tallentumisen kovalevyllesi ja/tai kysymään joka kerta, hyväksytkö evästeiden käytön. Voit myös milloin vain poistaa evästeitä, jotka on otettu uudelleen käyttöön. Voit lukea näistä toiminnoista tarkemmin verkkoselaimesi käyttöohjeista. Löydät kuvitetun toimintaohjeen Firefox-, Microsoft Internet Explorer- ja Google Chrome -selaimille tästä linkistä: http://www.meine-cookies.org/cookies_verwalten/index.html.. Evästeiden tallentumisen estäminen voi aiheuttaa verkkosivustomme toimintojen heikentymisen tai estymisen.

  7. Käyttämämme evästeet

  8. (1) Google Analytics

    Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, joka on Google Inc:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää erityismuotoista ”evästettä” eli tekstitiedostoa, joka tallennetaan tietokoneellesi ja jonka avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi verkkosivustolla. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa niitä myös säilytetään. Haluaisimme tuoda esille, että Google Analytics on laajennettu tällä verkkosivustolla sisältämään “gat._anonymizeIp();”-koodin, jolla varmistetaan IP-osoitteiden nimetön tallentaminen (ns. IP-peittäminen). Tällä sivustolla käytettävän IP-anonymisaation takia Google lyhentää IP-osoitteesi EU:n ja ETA-jäsenmaiden alueella. Täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin lyhennettäväksi vain poikkeustapauksissa.

    Google käyttää tätä tietoa puolestamme analysoidakseen verkkosivustomme käyttöä, muodostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustolla ja luodakseen verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluita verkkosivuston operaattorille. Selaimesi Google Analyticsille lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä minkään muun Googlen säilyttämän tiedon kanssa. Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla verkkoselaimesi asetuksia. Katso edeltä Osa 5 c). Lisäksi voit estää Googlea tallentamasta evästeen luomia verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla verkkoselaimeen lisäosan osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Löydät lisätietoa käyttöehdoista ja tietosuojasta seuraavista osoitteista:
    https://www.google.fi/intl/fi/policies/terms/?hl=fi,
    https://www.google.fi/analytics/learn/privacy.html?hl=fi tai
    https://www.google.fi/intl/fi/policies/privacy/

    (2) Google AdWords

    Tällä verkkosivustolla käytetään Google AdWordsia, joka on Googlen analyysipalvelu, ja tulosseurantaa, joka on osa Google AdWordsia. Se toimii näin: Kun näet Googlen esittämän mainoksen, Google AdWords tallentaa evästeen tulosten seuraamiseksi (“tulosseurantaeväste”) tietokoneesi kovalevylle. Tällaiset evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua eivätkä tee henkilökohtaista tunnistamista mahdolliseksi. Jos vierailet tietyillä verkkosivustomme sivuilla, me ja Google tunnistamme, että olet napsauttanut mainosta ja sinut on uudelleenohjattu kyseiselle sivulle.

    Tulosseurantaevästeiden kautta saatua tietoa käytetään tilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka hyödyntävät tulosseurantaa. Näiden tilastojen välityksellä voimme selvittää sellaisten käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet Googlen esittämää mainosta ja menneet sivulle tulosseurantatunnisteen kautta.

    Käytämme Google Analyticsiä myös AdWords-tietojen ja kaikkien ”DoubleClick”-evästeiden analysointiin tilastollisissa tarkoituksissa. Jos et halua, että näin tehdään, voit poistaa analysoinnin käytöstä Mainosasetusten hallinnasta (https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en).

    Tavoitamme Googlen uudelleenmarkkinointitoiminnolla käyttäjiä, jotka ovat jo käyneet verkkosivustollamme. Voimme esimerkiksi esittää mainontaa kohderyhmillemme, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta tuotteitamme tai palveluitamme kohtaan. Lisäksi AdWords päättelee verkkosivustomme käyttäjien yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja ominaisuuksia perustuen käyttäjien käyttäytymiseen verkkosivustoilla Google-mainosverkostossa (”esitysverkosto”) edellisten 30 päivän aikana ja sisältöpohjaisen hakukoneen avulla. Tämän tiedon pohjalta AdWords etsii markkinointitarkoituksiin uusia asiakkaita, joiden mielenkiinnon kohteet ja luonteenpiirteet ovat samanlaisia sivustomme nykyisten käyttäjien kanssa. Kohderyhmään kohdistuva uudelleenmarkkinointi tapahtuu evästeiden, kuten Google Analytics -evästeiden ja Google DoubleClick -evästeiden, yhdistetystä käytöstä. 

    Saat lisätietoa Google AdWordsin tietojen käyttöehdoista ja tietosuojasta osoitteesta https://www.google.fi/policies/technologies/ads/.

    (3) Google DoubleClick

    Käytämme Google DoubleClick -toimintoa verkkosivustollamme voidaksemme arvioida verkkosivuston käyttöä ja antaaksemme Googlelle ja muille DoubleClickin kanssa yhteistyötä tekeville mahdollisuuden esittää sinulle käyttäjäkohtaista mainontaa. Tähän tarkoitukseen tietokoneesi kovalevylle asennetaan eväste. Tällaisten evästeiden avulla verkkoselaimellesi osoitetaan nimetön tunnistenumero ja sillä kerätään talteen tietoa selaimessasi esitetystä mainonnasta. Evästeen luoma tieto verkkosivustojen käytöstä siirretään yleensä tallennettavaksi Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Selaimellesi ilmoitetaan kerättyihin tietoihin perustuvia, mielenkiinnon kohteisiisi liittyviä luokkia. Näitä luokkia käytetään kiinnostuksen kohteisiin liittyvien mainosten esittämiseen.

    Verkkoselaimen asetusten vaihtamisen lisäksi voit myös poistaa DoubleClick-evästeen käytön pysyvästi selainlaajennuksen avulla. Laajennus säilyttää selaimen käytöstäpoistoasetukset, vaikka poistaisit kaikki evästeet. Voit hankkia pysyvästi evästeet estävän selainlaajennuksen täältä.

    Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt DoubleClick-evästeen asentamisen ja sen keräämien käyttötietojen tallentamisen ja käyttämisen edellä kuvatulla tavalla ja siinä määriteltyyn tarkoitukseen. Lisäksi hyväksyt, että tietojasi tallentuu evästeisiin myös selausistunnon jälkeen ja että niitä voidaan esimerkiksi käyttää uudelleen seuraavan sivustovierailusi aikana. Voit perua tämän hyväksynnän tulevaisuuden osalta milloin vain poistamalla DoubleClick-evästeen ja estämällä sen käytön pysyvästi.

     
    (4) Optimizely

    Jotta voisimme tarjota parhaita mahdollisia näkymiä ja toimintoja, tarjoustemme kehittäminen perustuu A/B-testeihin ja monimuuttuja-analyyseihin, jotka on toteutettu Optimizely Inc:n Optimizely-verkkoanalyysipalvelulla. Tämä palvelu käyttää evästeitä vierailijan verkkoselaimen tunnistamiseen ja tämän verkkosivuston käytön analysointiin. Löydät lisätietoa Optimizelyn tietojenkäsittelytavoista täältä. Voit lopettaa Optimizely-seurannan milloin vain noudattamalla ohjeita osoitteessa http://www.optimizely.com/opt_out tai napsauttamalla tätä linkkiä: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=true. Jos haluat ottaa Optimizelyn uudelleen käyttöön, napsauta tätä linkkiä: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=false.
     

    (5) Bunchbox

    Jotta voisimme tarjota parhaita mahdollisia esityksiä ja toimintoja, tarjoustemme kehittäminen perustuu A/B-testeihin ja monimuuttuja-analyyseihin, jotka on tietyissä tilanteissa toteutettu käyttämällä ”Bunchbox”-sivusto-optimointityökalua. Tämä palvelu käyttää evästeitä vierailijan verkkoselaimen tunnistamiseen ja verkkosivuston käytön optimointiin. Voit lopettaa Bunchbox-seurannan milloin vain napsauttamalla tätä linkkiä: http://www.nivea.de/?_bb_optout=1. Jos haluat ottaa Bunchbox-seurannan uudelleen käyttöön, napsauta tätä linkkiä: http://www.nivea.de/?_bb_optout=0.

7. Sosiaaliset liitännäiset / Shariff-integraatio

Verkkosivustoillamme käytetään sosiaalisten verkostojen sosiaalisia liitännäisiä (”liitännäiset”), erityisesti Facebookin ”Jaa” tai ”Jaa ystävien kanssa” -painiketta, jonka verkkosivustoa facebook.com toimittaa Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland, on vastuussa Saksan verkkosivustosta, facebook.de. Liitännäisiin on yleensä merkitty Facebook-logo. Käytämme Facebook-liitännäisten lisäksi liitännäisiä seuraavilta tahoilta: ”Google+” (Tuottaja: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), “Twitter” (Tuottaja: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103) ja “Pinterest” (Tuottaja: Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA).

Olemme tietoturvasyistä tehneet tietoisen päätöksen olla käyttämättä sosiaalisten verkostojen suoria liitännäisiä verkkosivustoillamme. Käytämme niiden sijaan “Shariff”-ratkaisua. Shariffin avulla voimme määritellä itse, milloin ja missä tapauksissa tietoa siirretään kyseisen sosiaalisen verkoston operaattorille. Tästä syystä mitään tietoa ei lähetetä pääsääntöisesti automaattisesti sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook, Google+, Twitter tai Pinterest, kun käyt verkkosivustollamme. Vain silloin, kun napsautat itse kyseistä painiketta, verkkoselaimesi muodostaa yhteyden kyseisen sosiaalisen verkoston palvelimille, eli napsauttamalla painiketta (kuten ”Lähetä”, ”Jaa” tai ”Jaa ystävien kanssa”) hyväksyt, että verkkoselaimesi muodostaa linkin vastaavan sosiaalisen verkoston palvelimelle ja lähettää käyttötietoja tämän sosiaalisen verkoston operaattorille.

Emme voi vaikuttaa sosiaalisten verkostojen keräämän tiedon luonteeseen tai määrään. Lisätietoja sosiaalisten verkostojen tiedon keräilyn tarkoituksesta, laajuudesta, jatkokäsittelystä ja käytöstä sekä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista yksityisyytesi suojaamiseksi näissä yhteyksissä saat kyseisten sosiaalisten verkostojen tietosuojakäytänteistä, esim. Facebook:  http://www.facebook.com/about/privacy/ ja http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084. Löydät lisätietoja siitä, kuinka “Google+” tai ”Twitter” käyttävät tietoja osoitteesta www.google.fi/intl/fi/policies/privacy/ tai http://twitter.com/privacy. Katso Pinterestin tietosuojakäytänteet http://about.pinterest.com/privacy/.

8. Sosiaalinen kirjautuminen

Kun rekisteröidyt tai kirjaudut NIVEAn asiakastilille, saat mahdollisuuden todentaa itsesi ja sen jälkeen rekisteröityä tai kirjautua sisään olemassa olevaan profiiliisi jossakin seuraavista sosiaalisista verkostoista: Facebook, Twitter tai Google+.

Tätä tarkoitusta varten löydät näiden sosiaalisten verkostojen tuottajien vastaavat symbolit verkkosivustomme rekisteröitymis- tai kirjautumissivulta. Ennen kuin yhteys tuottajaan muodostetaan, sinun on nimenomaisesti ilmoitettava, että hyväksyt prosessin ja seuraavaksi kuvatun tietojen siirron:

Kun napsautat symbolia, uusi ikkuna (sovellus) avautuu, jossa sinun on kirjauduttava sisään, ja näet kyseisen sosiaalisen verkoston omat kirjautumistietosi. Kun olet kirjautunut sisään, sosiaalinen verkosto ilmoittaa sinulle, mitä tietoja (nimi ja sähköpostiosoite) meille lähetetään rekisteröitymis- tai kirjautumisprosessin laajuudessa käyttäjän todennusta varten. Jos olet hyväksynyt tämän tietojen siirron, lähetetyt tiedot täytetään rekisteröitymistä varten vaatimiimme kenttiin. Meidän rekisteröintiä varten vaatimamme tiedot ovat (i) nimesi ja (ii) sähköpostiosoitteesi.

Tallennamme tietojasi ja käytämme niitä 2. osassa ilmoitetun mukaisesti vasta nimenomaisesti hyväksyttyäsi lähetetyn ja vaaditun tiedon käytön. Todennusprosessin aikana ei muodostu yhteyttä tekemäsi NIVEA-asiakastilin ja vastaavan sosiaalisen verkoston välillä.

Jotta voisimme suorittaa rekisteröitymis- ja kirjautumisprosessin, IP-osoitteesi lähetetään vastaavalle sosiaalisen verkoston tuottajalle. Emme voi vaikuttaa sosiaalisen verkoston tuottajan tietojenkeräyksen tarkoitukseen, laajuuteen emmekä käsittelytapaan. Lisätietoa tästä asiasta saat jokaisen tuottajan tietosuojakäytännöstä.

 
Facebook-tietosuojakäytäntö: https://www.facebook.com/about/privacy/

 

Google+-tietosuojakäytäntö: http://www.google.com/policies/privacy/

Twitter-tietosuojakäytäntö: https://twitter.com/privacy?lang=en

9. Ota yhteyttä, pyydä lisätietoa, peruuta, estä, poista

Voit milloin vain ja maksutta kieltää henkilötietojesi käytön, pyytää osittaista tai täydellistä poistoa tai estoa tai pyytää tallentamamme, henkilöllisyyttäsi koskevan tiedon ilmoittamista tai korjausta. Tässä tarkoituksessa ei ole tarpeen käyttää tietynlaista lomaketta. Voit esimerkiksi kirjoittaa meille sähköpostia osoitteeseen nivea@beiersdorf.com com tai käyttää verkkosivustoltamme löytyvää lomaketta

10. Tietoturva

Käytämme teknisiä ja organisationaalisia toimenpiteitä suojellaksemme tietojasi katoamiselta, muuttumiselta tai kolmannen osapuolen käytöltä. Käyttämiämme turvatoimenpiteitä parannellaan säännöllisesti teknologisen kehityksen mukaisesti.

 

11. Päivittäminen ja muutokset

Saatamme muuttaa tai päivittää tietosuojakäytännön osia ilmoittamatta asiasta sinulle etukäteen. Lue aina tietosuojakäytäntö ennen kuin käytät verkkosivustoamme, jotta olisit tietoinen lausunnon tilasta kaikissa tilanteissa ja jos sitä on muutettu tai päivitetty. Tietosuojakäytäntö on päivitetty viimeksi: lokakuu 2015.