Tyytyväisyystakuu

NIVEA Q10 -kasvojenhoitotuotteet - ”Tyytyväisyystakuu”

EHDOT & SÄÄNNÖT

NIVEA Q10 –kasvojenhoitotuotteiden tyytyväisyystakuukampanja on voimassa suomalaisille ja Suomessa asuville täysikäisille henkilöille, pois lukien Beiersdorf Oy:n työntekijät, heidän perheensä ja muut kampanjan kanssa työskentelevät henkilöt.  Kampanja koskee kaikkia NIVEA Q10 –kasvojenhoitotuotteita.

Kampanja koskee NIVEA Q10 -tuotteita, jotka on ostettu 16.9-31.10.2021 välisenä aikana.  Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saada tuotteesta maksamasi summan takaisin.

Tuotetta pitää kokeilla ja sitä tulee käyttää pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Tuotteen tulee palautettaessa olla vähintään puolillaan alkuperäisestä sisällöstä.

Jos olet tyytymätön tuotteeseen, saadaksesi rahat takaisin sinun tulee ladata lomake alhaalta, täyttää se (jokainen kohta tulee täyttää) ja lähettää se yhdessä tuotteen ja ostokuitin kanssa osoitteeseen: 603046, Beiersdorf Oy, PL 91, 20101 Turku. Käytä osoitteen alussa numerosarjaa, niin saat ilmaisen postituksen.

Tuote, lomake ja kuitti tulee lähettää 30 päivän sisällä ostopäivästä.Tämän jälkeen lähetetyistä palautuksista ei saa hyvitystä.

Hyvityksenä saat tuotteen hinnan, max 15 euroa. Rahasumman palautus toteutetaan 28 päivän sisällä kampanjan päättymisestä.

Vain yksi korvaushakemus/kotitalous hyväksytään.

Pidätämme oikeuden hylätä puutteelliset reklamaatiot.

 

Tietosuojakäytäntö: Tietosuojakäytäntö – NIVEA