Palkitut NIVEA-tuotteet

Lue lisää ja löydä oma suosikkisi!

Palkitut NIVEA-tuotteet

Kauneustoimittajat palkitsivat NIVEAn tuotteita. Lue lisää ja löydä oma suosikkisi!

Suomen luotetuin ihonhoitomerkki* NIVEA voitti kuusi palkintoa, kun printtimedioiden kauneusraadit valitsivat vuoden parhaita kosmetiikkatuotteita ihon- ja vartalonhoitoon. 

 

PARAS PÄIVÄVOIDE: NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Sensitive Skin Day Cream SPF 15

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Sensitive Skin Day Cream SPR 15 voitti “Paras päivävoide” -kategorian. 
Raadin perustelut: “Hajusteeton ja alkoholiton herkän ihon pelastaja, jonka saa kätevästi marketista. Voiteessa on nyt niin muodikkaita fermentoituja raaka-aineita, joita hellivät etenkin herkkää, kuivaa, kireää ja punoittavaa ihoa. (ANNA 50, 12.12.2019 – VUODEN 2019 KOSMETIIKKATUOTE)

 

”PIHISTÄ”-KATEGORIAN PARAS SILMÄNYMPÄRYSVOIDE: NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Eye Cream

Perustelut: ”NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Eye Cream on hintaluokassaan ylivoimainen silmänympärystuote. Napakoittaa ja kosteuttaa saman tien.” (ME NAISET 49/5.12.2019 – KAUNEUDEN VUODEN HUIPUT 2019)

PARAS KUORINTAVOIDE: NIVEA Glow Rice Scrub

NIVEA Glow Rice Scrub -kuorintavoide valittiin Kauneus & Terveys -lehdessä vuoden 10 parhaan ihonhoitotuotteen joukkoon.

Perustelut: ”Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu kasvokuorinta pitää lupauksensa eli on hellävarainen ja tehokas. Poistaa kuolleen ihosolukon, mutta ei jätä ihoa kiristäväksi. Kuorii ihoa luomuriisillä, ei sisällä mikromuoveja. Edullinen ja helppo löytää: myynnissä marketeissakin.”( KAUNEUS & TERVEYS 1/2019 – 10 PARASTA IHONHOITOTUOTETTTA 2020) 

Perustelut: ”Kuorivana aineena on luomulaatuinen jauhettu riisi. Geelimäinen aine on miellyttävä käyttää, koska se kuorii hellävaraisesti. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu raikkaalta. Sopii herkälle ja kuivalle iholle.” (EEVA Marraskuu 2019 – VUODEN 2019 PARHAAT)

VUODEN LÖYTÖ: NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover

NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover valittiin yhdeksi vuoden löydöistä.

Perustelut: ”Silmämeikinpoistoaine, jolla lähtee meikki ripsistä ja luomilta. Sopii herkillekin silmille. Pärjää vertailussa kalliimmille merkeille. ” (KOTILÄÄKÄRI 10/2019 – VUODEN 2091 10 IHANAA LÖYTÖÄ)

 

VUODEN HUIPPU: NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Deo Roll-On -antiperspirantti

Perustelut: Dödössä tärkeintä on teho, mutta jos se on myös hellävarainen, tuote nousee ylitse muiden. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Deo Roll-On -antiperspirantti on tahraamaton ja pettämätön, mutta myös kosteuttava. (SPORT 11!2/2019 – VUODEN HUIPUT 2019)

Vuoden paras -palkintojen lisäksi NIVEA sai viime vuonna muitakin tunnustuksia:

TESTIN PARAS HINTA-/ LAATUSUHTEELTAAN: NIVEA Sun UV Face Soothing Sensitive SPF 50

Perustelut: Herkälle iholle tarkoitettu voide on täysin tuoksuton, juuri sopivan kevyt sekä täyteläinen, ja hyvin levittyvä. Tästä on vaikea sanoa mitään kriittistä. Kuten purkissa luvataan, se ei lainkaan tahmaa, vaan imeytyy hyvin ja tuntuu iholla normaalilta kosteusvoiteelta. (GLORIA Toukokuu 2019 – TOIMITUS TESTASI KASVOJEN AURINKOSUOJAVOITEET SPF 50)

SUOMEN LUOTETUIN IHONHOITOMERKKI on NIVEA

Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. (VALITUT PALAT - SUOMEN LUOTETUIN IHONHOITOMERKKI 2020)* Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain teettämä Luotetuin Merkki -kuluttajatutkimus