NIVEA Oil in Lotion

HEMMOTTELE IHOASI JA AISTEJASI

INNOVAATIO

HERÄTÄ AISTISI, HEMMOTTELE IHOASI

VIETÄ OMAA AIKAA NIVEA OIL IN LOTION -VARTALOEMULSION SEURASSA

Herkät tuoksut yhdistyvät arvokkaisiin öljyihin nopeasti imeytyvässä voiteessa hehkuvan ja sileän ihon aikaansaamiseksi. Uusi NIVEA Oil in Lotion -tuotesarja on yhdistänyt öljyjen ylellisyyden nopeasti imeytyviin emulsioihin, jotka hemmottelevat ihoasi herkillä tuoksuilla. Kevät on saapunut ihollesi, ja se tuntuu upealta! Valitse yksi neljästä tuoksusta: Cherry Blossom & Jojoba Oil, Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil ja Cocoa & Macadamia Oil. Luo tunnelma erityistä ”Omaa aikaa” varten, himmennä valot, sytytä kynttilät, laita rentouttavaa musiikkia soimaan ja hemmottele ihoasi ja aistejasi vastustamattoman sileällä ja hehkuvalla iholla.

 


HELPOSTI OMAA AIKAA

Varaa itsellesi hemmotteluhetki päivittäin

1. Löydä itsellesi oma paikka

Sulje ovi, laita puhelin kiinni vain muutamaksi minuutiksi ja nauti hemmotteluhetkestä itseksesi.

 

2. Virittäydy tunnelmaan

Himmennä valot, sytytä kynttilöitä, laita musiikki soimaan. Mikä tahansa saa sinut rentoutumaan ja valmiiksi itsesi hemmotteluun.

 

3. Helli itseäsi

Hemmottele ihoasi ansaitsemallasi tavalla ja helli itseäsi uudella NIVEA Oil in Lotion -vartaloemulsiolla. 

 


VARTALOVINKKEJÄ

Opi hemmottelemaan aistejasi ja ihoasi

BODY OIL VS BODY LOTION
KEHOSI KOSTEUTTAMINEN JA HOITO

Sileän ja kauniin ihon aikaansaamiseksi on välttämätöntä käyttää aikaa ihonhoitoon. Lue lisää vartaloöljyjen ja -emulsioiden ainutlaatuisista eduista.

 

HEMMOTTELE AISTEJASI
KIRSIKANKUKAN TUOKSULLA

Kirsikkapuun historia, mikä tekee kirsikan tuoksusta niin ainutlaatuisen ja kuinka voit uudistaa vartalosi hoitotottumuksiasi hyödyntämällä nopeasti imeytyvää vartaloemulsiota, jossa on hoitavia, ylellisiä öljyjä.

 

KÄY IKIOMASSA VAAHTOKYLPYLÄSSÄSI OMASSA KYLPYHUONEESSASI

Kuvittele itsesi rentoutumassa kotona lämpimässä kynttilän valossa, taustalla klassista musiikkia ja hurmaava tuoksu – yksinkertaisesti täydellistä! Muutamilla nikseillä ja tuotteilla kuten kylpygeelillä, -vaahdolla voit luoda kylpyhuoneeseesi oman rentouttavan kylpyläsi.