ÄLÄ UNOHDA PANTTIA!

Tiesitkö, että myös NIVEAn tuotteilla on pantti?

NYT VOIT SAADA KAIKISTA NIVEA-TUOTEPAKKAUKSISTA PANTIN TAKAISIN

Nyt voit hyödyntää tyhjien NIVEA-pakkausten uutta panttiominaisuutta älypuhelimesi avulla, samalla kun kierrätät ne lähimmällä kierrätyspisteelläsi.
Me haluamme rohkaista suomalaisia kuluttajia kierrättämään ja samalla varmistaa, että tuotepakkauksemme todella kierrätetään, eikä niitä vain heitetä pois. Siksi olemme aloittaneet yhteistyön Bowerin kanssa. Bower on sovellus, jonka avulla tyhjien tuotteiden panttien hyödyntäminen on helppoa ja yksinkertaista – kun kierrätät tuotteen, saat palkkioksi pisteitä, jotka voit muuttaa rahaksi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

NÄIN SE TOIMII

1.

Kun NIVEA-tuotteesi on loppu – kierrätä se.

2.

Skannaa kätevästi tuotteen viivakoodi pakkauksesta kotona Bower-sovelluksella.

3.

Mene lähimmälle kierrätyspisteellesi. Kierrätyspisteellä voit vahvistaa kierrätyksesi sovelluksessa skannaamalla yhden jo aiemmin sovellukseen lisäämäsi pakkauksen. Laita sitten pakkauksesi oikeaan kierrätysastiaan ja saat palkkiosi. 

4.

Palkkiosi tulee pisteiden muodossa. Pisteet voit käyttää arvokuponkeihin, jotka voit lunastaa itsellesi rahana. Voit myös lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen.

LATAA SOVELLUS TÄÄLTÄ

PIENI OSA SUURTA KESTÄVÄN KEHITYKSEN TYÖTÄMME

Beiersdorf on pitkään tehnyt työtä kestävän kehityksen parissa ja yrityksellä on kunnianhimoinen tavoite vastuullisille tuotepakkauksille: 100 % kaikista tuotepakkauksista tulee olla kierrätettäviä, kompostoitavia tai uusiokäytettäviä vuoteen 2025 mennessä. Tavoitteena on myös, että 30 % tuotteiden sisällöstä on kierrätettyä materiaalia. 

Lue lisää kestävän kehityksen projekteistamme täältä!