#FIKSUSTIAURINGOSSA
NIVEA SUNILLA

NIVEA SUN Sensitive

Älä anna herkän ihosi pilata päivääsi auringossa

Nauti auringosta NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect -sarjan avulla

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT RAUHOITTAA IHOA

Ehkäise ihoärsytystä

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Soothes Sensitive Skin -tuotesarja on erityisesti kehitetty aurinkoherkälle iholle. Nämä aurinkosuojatuotteet rauhoittavat herkkää ihoa ja antavat sinulle tarvitsemasi suojan auringolta, samalla kun ne suojaavat ihoasi auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä. 

Tuotteet suojaavat ihoasi UV-säteilyn negatiivisilta lyhyt- ja pitkäaikaisilta vaikutuksilta, samalla kun ainutlaatuiset koostumukset myös rauhoittavat ihoasi. 

NIVEAn tutkimus- ja tuotekehitysasiantuntijat ovat luoneet ja laajasti testanneet nämä aurinkosuojatuotteet, jotka sisältävät Pantenolia, luonnollista Aloe Veraa ja

Jojobaöljyä ainutlaatuisessa, hajusteettomassa koostumuksella. Tuotteet kosteuttavat ja suojaavat herkkää ja kuivaa ihoa.

Kevyt, ei-rasvainen koostumus on helppo levittää suojaamaan koko vartaloa ja se on myös vedenkestävä - niinpä voit huoletta pulikoida ystävien ja perheen kanssa. 

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Soothes Sensitive Skin -tuotteita on saatavilla suihkeena ja voiteena, kummasta sitten tykkäätkin enemmän.


Faktoja auringosta

FIKSUSTI AURINGOSSA NIVEA SUNIN AVULLA

On tärkeää opettaa lapsille, miten suojautua auringolta, myös pilvisinä päivinä. Siksi tarjoamme lapsille ensiluokkaisia aurinkosuojatuotteita korkealla suojakertoimella. Voit nauttia auringosta turvallisesti lisäämällä aurinkovoidetta joka toinen tunti ja aina hikoilun, uimisen sekä pyyhekuivauksen jälkeen. On kuitenkin myös tärkeää varmistaa, että lapsella on aurinkohattu ja aurinkolasit, jotka suojaavat päänahkaa sekä herkkiä silmiä. 

Haluamme lapsienne voivan nauttia rannalla olosta, turvallisesti auringolta suojautuen. NIVEA SUN Kids Swim & Play -tuotteet ovat erittäin vedenkestäviä ja pitävät siten UV-suojan iholla mahdollisimman pitkään antaen lapsillesi parhaan mahdollisen suojan auringolta

Vaikka noudattaisitkin kaikkia aurinkoasiantuntijoiden neuvoja, virheitä voi joskus tapahtua. Jos lapsesi iho on palanut auringossa vietetyn päivän jälkeen, varmista, että lapsi juo tarpeeksi vettä, syö esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia sekä käyttää hoitavaa ja kosteuttavaa after sun -tuotetta.
On myös tärkeää välttää aurinkoa kuumimpina keskipäivän tunteina, peittää palaneet ihoalueet vaatteilla ja käyttää korkeaa suojakerrointa, jotta auringon aiheuttamat vauriot eivät pahene. Lue meidän oppaamme suojakertoimista, niin tiedät, minkä suojakertoimen tarvitset.


Tuotteet

TUTUSTU LASTEN AURINKOSUOJATUOTTEISIIMME

HELPPOKÄYTTÖINEN LASTEN ROLL-ON-AURINKOVOIDE

NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play Sun Roll-On -aurinkovoide on helppo myös lapsen itsensä levitettäväksi. Kätevä roll-on levittää tasaisesti aurinkovoidetta iholle. Sinun tarvitsee vain hieroa voide iholle. Roll-on auttaa suojaamaan lasten ihon auringolta kätevästi ja nopeasti. 

LISÄÄ RIPAUS VÄRIÄ

Onko aurinkovoiteen levitys lapselle mielestäsi hankalaa? Kuka sanoi, ettei aurinkovoiteen laitto voi olla hauskaa? Meidän NIVEA SUN Kids Protect & Play Sun Spraylla saat suojattua lapsesi ihon tehokkaasti auringolta, samalla kun lapsesi myös nauttii aurinkovoiten levityksestä, kiitos suihkeen vihreän värin. Nopeasti haihtuva väri myös helpottaa voiteen levitystä, kun näet, missä kaikkialla voidetta jo on.

LASTENLÄÄKÄREIDEN TESTAAMAT TUOTTEET HERKÄLLE IHOLLE

Meidän NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play -tuotesarjamme sopii lapsesi herkälle iholle. Se tarjoaa yhtä korkealaatuisen suojan kuin NIVEA SUN Kids Protect & Play -tuotesarja, mutta Sensitive-tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat erityisesti erittäin herkälle ja kuivalle lapsen iholle. 


NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT SUN ALLERGY PROTECTION

Aurinkoallergiaa? Ei tänään.

Tuleeko sinulle helposti punaista, läikikästä aurinkoihottumaa heti kesän alussa? Silloin NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection -tuotesarja on täydellinen suojaamaan sinua.

Nämä aurinkosuojatuotteet antavat sinulle välittömän suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan - mutta ne myös suojaavat herkkää ihoa aurinkoallergioilta ja auringon aiheuttamilta ihoärsytyksiltä.

NIVEAn asiantuntijat ovat testanneet nämä tuotteet varmistaakseen, että ne tarjoavat erittäin tehokasta suojaa UV-säteilyltä, samlla kun ne myös suojaavat aurinkoallergialta. Tuotteet sisältävät aloe veraa ja pantenolia sekä lisäksi lakritsinjuuriuutetta, joka on tehokas antioksidantti.

Suunniteltu erityisesti sinun aurinkoherkälle ihollesi, NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection -tuotteita on saatavilla suihkeena ja voiteena.


Ainesosat

Herkän ihon aurinkosuojatuotteet sisältävät hoitavia ainesosia

Lue lisää ainesosistamme

Aloe Vera

Alunperin Aloe Vera -kasvi tulee Arabian niemimaalta, mutta sitä esiintyy myös monilla muillakin seuduilla, esimerkiksi Välimerllä, Meksikossa ja Intiassa. 
Jopa 98,5 prosenttia Aloe Vera kasvista koostuu pääasiassa vedestä. Se on yksi käytetyimmistä kosmetiikan luonnonmukaisista ainesosista, sillä se tarjoaa tehokasta kosteutusta sekä rauhoittaa ja viilentää herkkää ihoa.

Pantenoli

Pantenoli tunnetaan myös nimillä B5-provitamiini ja Dekspantenoli. Se kuuluu B-vitamiinien ryhmään. 
Pantenolilla on luonnostaan kosteuttavia, rauhoittavia, parantavia ja uudistavia ominaisuuksia. Se pitää ihon pehmeänä ja sileänä, sekä sopii kaikille ihotyypeille, öljyisestä ihosta herkkään ihoon.

Jojobaöljy

Jojobaöljyä saadaan jojobakasvin siemenistä. Jojobakasvia esiintyy Yhdysvaltojen eteläosissa ja Pohjois-Meksikossa. Sitä käytetään yleisesti ihonhoidossa emulsioissa ja voiteissa, koska sillä on niin monia hyviä ominaisuuksia. Se ei ainoastaan syväkosteuta ihoa, vaan se sisältää myös E-vitamiinia, joka on luonnollinen ihon ikääntymistä ehkäisevä ainesosa. 

Lakritsiuute

Lakritsinjuuriuutetta saadaan lakritsinjuuresta (Glycyrrhiza inflata) ja se sisältää tehokasta Licochalcone A:ta. Lakritsijuuriuutteella on tulehdusta ehkäiseviä, ihoa rauhoittavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Se suojaa herkkää ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. 


Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää

Hawaii Reef Bill - Reef Safe - koralliystävällisiä aurinkosuojatuotteita

Aurinko tekee meidät iloisiksi. Sillä on suuri vaikutus hyvinvointiimme ja se stimuloi D-vitamiinin tuotantoa. Auringonsäteet voivat kuitenkin olla meille myös haitallisia, joten on tärkeää suojata iho auringolta. Siksi tehokkaita UV-suodattimia sisältävien aurinkovoiteiden käyttö on erittäin tärkeää. Tiettyjen UV-suodattimien on kuitenkin, monien muiden syiden ohella, epäilty vahingoittavan koralliriuttoja. Reaktiona tähän, Havaijin osavaltio on säätänyt 1.1.2021 voimaan tulevan lain, joka kieltää Oxybenzone- (benzophenone-3 ja Octinoxate (ethylhexyl methoxycinnamate) -nimisten UV-suodattimien käytön. Mitkään NIVEA SUNin Euroopassa myytävät tuotteet eivät sisällä näitä kiellettyjä UV-suodattimia ja ovat näin ollen koralliystävällisiä.

Oxybenzone

Viimeaikaisten tutkimusten, joissa tukittiin koralleja laboratorio-olosuhteissa, mukaan Oxybenzonen (Benzophenone-3) epäillään nopeuttavan korallien vaalenemista.

NIVEA SUN

NIVEA SUN ei pyri vain tarjoamaan parasta mahdollista suojaa iholle, vaan myös minimoimaan tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Meidän aurinkosuojatuotteemme on perusteellisesti testattu, jotta ne saavuttavat korkeimmat laatu-, tehokkuus- ja turvallisuustandardit.

Octinoxate

Octinoxaten (Ethylhexyl Methoxycinnamate) tutkimukset ja epäilty vaikutus koralleihin on vähemmän ratkaiseva, mutta koska sen vaikutus saattaisi olla samankaltainen kuin Oxybenzonella, Havaijin asettama kielto koskee myös sitä ja se on kielletty mahdollisesti koralleille haitallisena UV-suodattimena.