NIVEA Q10 - ajaton klassikko

Kauneudenhoidon klassikkotuotteen ei aina tarvitse olla kallis. Se on klassikko, koska sen teho on huomattu, sitä on käytetty pitkään ja se on aina yhtä suosittu. Uuden voiteen valinta voi joskus olla vaikeaa, mutta onneksi et tarvitse 10 vaiheen kasvojenhoitorutiinia näyttääksesi hyvältä! Tarvitset vain tuotteen, joka on tehokas ja toimii! NIVEA Q10 -tuotteet ovat hellävaraisia ja samalla tehokkaita; niissä oleva Q10-koentsyymi on 100-prosenttisesti samanlaista kuin ihon oma Q10. Siksi Q10 on niin suosittu - siksi siitä on muodostunut klassikko!

Kuin ihosi oma Q10

TUTUSTU UUTEEN Q10 POWER -KOOSTUMUKSEEN

Ihosi on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse. Siksi ihosi tarvitsee ainutaatuista ja juuri sinun ihollesi räätälöityä hoivaa. NIVEA Q10 Power sisältää nyt Q10-koentsyymiä, joka on 100 % identtinen ihon omaan Q10-koentsyymiin nähden. Se täydentää ihosi luontaista vastustuskykyä ikääntymisen merkkejä vastaan. Rypyt ja juonteet vähenevät näkyvästi jo neljässä viikossa, ja voide ravitsee ihoasi pitkään.
 


Kaikki NIVEA Q10-tuotteet sisältävät Q10-ainesosaa, joka on 100 % identtinen ihon oman Q10:n kanssa.
Se on markkinoiden puhtainta Q10-koentsyymiä ja tilattu omalta toimittajaltamme, KANEKA:lta.

 

Ihosi Q10:n kanssa identtinen Q10 tuotetaan tarkasti suunnitellussa luonnollisen hiivan fermentointiprosessissa. Ainutlaatuisessa prosessissa syntyy laadultaan parasta Q10-koentsyymiä, joka on 100 % identtistä ihon omaan Q10-koentsyymiin nähden. Siksi tuotteemme vaikuttavat täydellisessä yhteistyössä ihon omien komponenttien kanssa vähentäen luonnollisesti ikääntymisen merkkejä.

 

Luonnollisesta hiivasta fermentoitu Q10 – 3 vaihetta

1. vaihe

Q10:n eristäminen luonnollisesta hiivasta

 

2. vaihe

Q10:n puhdistus ja kiteyttäminen

 

3. vaihe

Q10:n kuivattaminen lopulliseen, arvokkaaseen muotoonsa; ihon oman Q10:n kanssa identtiseksi Q10-koentsyymiksi

 

Räätälöity jokaiselle ihotyypille

 


UUTTA: EXTRA NOURISHING -SARJA ON KUIVAN IHON PELASTUS

Uusi NIVEA Q10 Power Extra-Nourishing -tuotesarja yhdistää ihon oman Q10:n kanssa identtisen Q10:n luonnollisen tehon ja luomulaatuisen arganöljyn ainutlaatuiset ominaisuudet. Koostumus ravitsee kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa 24 tunnin ajan. Se on täydellinen kumppani ihonhoitoon naisille, jotka kokevat ihonsa haasteelliseksi hoitaa – todellinen kuivan ihon pelastus.
 

NIVEA Q10 Power Anti-Age Multi-Action Oil -kasvoöljy on kallisarvoinen 99 % öljyseos, joka sisältää Q10-ainesosaa. Kasvoöljyä voi käyttää kolmella eri tavalla ihon tarpeista riippuen: päivällä tehostamaan ihon luonnollista hehkua, yöllä uudistamaan ihoa ja syvävaikutteisena naamiona tuomaan iholle hehkuvaa  ja nuorekasta ilmettä. Levitä öljyä sellaisenaan tai päivä- tai meikkivoiteeseen sekoitettuna vahvistamaan ihoa. Tuote ei jätä öljyistä pintaa, vaan se on täydellinen kumppani iholle, joka vaatii erityistä hoivaa.

 

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing Day Cream -päivävoide hoivaa kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa. Päivävoide sisältää Q10-ainesosaa, ja siihen on lisätty luomulaatuista arganöljyä. Voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa 24 tunnin ajan, vähentää ryppyjä neljässä viikossa ja kiinteyttää ihoa kahdessa viikossa.

 

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing Restoring Night Cream -yövoide sisältää Q10-ainesosaa ja luomulaatuista arganöljyä. Kuivalle tai erittäin kuivalle iholle sopiva yövoide päättää päivittäisen ihonhoitorutiinin. Täyteläinen koostumus vapauttaa ravitsevan vaikutuksensa yön aikana ja tukee ihon luonnollista uusiutumista. Levitä yövoide puhdistetulle iholle.

 

1. vaihe: Annostele sen mukaan, minkälaista hoivaa ihosi tarvitsee

Pipetin ansiosta öljyn annosteleminen onnistuu pisaran tarkkuudella: yksi tippa saa ihosi hehkumaan, kaksi tippaa hoitaa ihoa syvältä,  kolme tippaa toimii naamion tavoin.

 

2. vaihe: Levitä

Levitä haluamasi määrä öljyä kämmenellesi tai suoraan huolellisesti puhdistetulle kasvojen iholle.

 

3. vaihe: Hiero

Hiero hellävaraisesti kasvoille ja kaulaan. Monikäyttöinen öljy ei tunnu lainkaan rasvaiselta, vaan jättää iholle ihanan hyvänolontunteen ilman minkäänlaista kalvoa.

 

Vinkki: Sekoita öljy ja voide

Käytä NIVEA Q10 Power Multi-Action Oil -kasvoöljyä sellaisenaan tai sekoita yksi tippa öljyä oman Q10-päivävoiteesi joukkoon - esim. kylmempinä päivinä tai silloin kun ihosi tuntuu tarvitsevan erityistä hoivaa.

 Kysymyksiä ja vastauksia

"PUHDAS JA KORKEALUOKKAINEN Q10 TEKEE YHTEISTYÖTÄ IHOSI KANSSA"

FT Lara Terstegen Beiersdorf AG:n tutkimus- ja kehitysosastolta vastaa tärkeimpiin NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing -sarjan tuotteita koskeviin kysymyksiin. 
 
Haastattelussa FT Lara Terstegen Beiersdorf AG:n tutkimus- ja kehitysosastolta.
 

Q10-koentsyymin sanotaan olevan 100 % identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Mitä se tarkoittaa ja millä tavoin koostumus vaikuttaa ihollani?
Kaikki NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle -tuotteet sisältävät korkealuokkaista, luonnollista Q10-ainesosaa, joka on täysin identtinen ihon omaan Q10-koentsyymin kanssa. Se on laadultaan markkinoiden puhtainta. Luonnollisen fermentointiprosessin tuloksena syntynyt puhdas Q10-koentsyymi toimii saumattomassa yhteistyössä ihon kanssa. Koska se on rakenteeltaan bioidenttinen ihon omaan komponenttiin nähden, tuottamamme Q10 pystyy parhaiten vastustamaan ihon ikääntymistä ja suojaamaan ihoa oksidatiivisilta vaikutuksilta.

Voitko vielä kertoa tarkemmin uudesta luonnollisen hiivan fermentointiprosessista?
Fermentointi- eli käymisprosessissa syntyy pelkästään trans-isomeeriä, joka on bioidenttinen elimistön itse tuottamaan Q10-koentsyymiin nähden. Juuri tämä prosessi on ainoa tapa varmistaa tuotteen korkea laatu. Tuote on myös markkinoiden puhtainta Q10-koentsyymin kauppalaatua.
 
 

Miksi päätitte käyttää arganöljyä saavuttaaksenne erityisen ravitsevan vaikutuksen?
Arganöljy on tunnettu ihoa kaunistavista ominaisuuksistaan jo vuosisatojen ajan. Kallisarvoinen argan-pähkinöistä valmistettu öljy on täynnä iholle hyödyllisiä yhdisteitä: välttämättömiä rasvahappoja, jotka vaikuttavat edullisesti ihon luontaiseen suojakerrokseen, voimakkaita antioksidanttisia polyfenoleja ja runsaan määrän E-vitamiinia – vielä enemmän kuin oliiviöljyssä. Arganöljyn tyydyttymättömät rasvahapot vaikuttavat myönteisesti epidermin eheyteen. Ihon suojaava vaikutus nojaakin pitkälti juuri epidermiksen eheyteen. Näin arganöljyä sisältävä koostumus suojaa ihoa kuivumiselta.

Miksi uudet NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing -tuotteet ovat niin erityisiä? 
Tuotesarjaan kuuluu kolme korkealaatuista ikääntymistä vastaan taistelevaa tuotetta, jotka on kehitetty erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Uudessa koostumuksessa yhdistyy luomulaatuisen, runsaasti omega-6- ja omega-9-rasvahappoja sisältävän arganöljyn ravitseva vaikutus ja uusi vaikuttava NIVEA Q10 -ainesosa, joka on erityisen luonnollisen hiivan fermentointiprosessin ansiosta nyt 100 % identtinen ihon oman Q10:n kanssa.

Mikä ero on NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing Day Cream -päivävoiteen ja NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing Pampering Oil -kasvoöljyn välillä?

Nämä kaksi tuotetta täydentävät toisiaan. Päivävoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti koko päivän ajan, öljy tuo erittäin kuivalle iholle sen kaipaamaa erityistä hoivaa. Öljy vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja jättää iholle ylellisen pehmeän tunteen.

Sopivatko kaikki tuotteet erittäin kuivalle, mutta vielä nuorelle iholle?
Kyllä. Kun ihosi kaipaa kuivuuden tai kuivan pakkassään takia erityistä hoivaa, sekoita yksi tai useampi öljytippa omaan NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing -kasvovoiteeseesi.