JOKAINEN VÄLITTÄMISEN TEKO MERKITSEE

Välittäminen tuo toivoa, kun maailma tuntuu olevan hukassa. Olemme syvästi liikuttuneita siitä, miten ihmiset kaikkialla maailmassa ovat pitäneet huolta toisistaan ja lohduttaneet toisiaan. #ShareTheCare on tärkeää näinä haastavina aikoina. Tulevina viikkoina esittelemme hienojen ihmisten suuria ja pieniä välittämisen tekoja eripuolilta maailmaa. Koska jokainen niistä merkitsee. Käytä tunnistetta #ShareTheCare. Koska jokainen pieni välittämisen teko inspiroi lisää niitä.


NIVEA välittää

Haluamme auttaa parhaamme mukaan tässä kriisissä. Tässä muutamia NIVEAn #SharetheCare-tekoja.

KANSAINVÄLINEN TUKIOHJELMA: 50 MILJOONAN EURON SITOUMUS

Beiersdorf AG julkisti tänään 50 miljoonan euron kansainvälisen rahoitusohjelman, jonka tarkoituksena on tukea yhteisöjä taistelussa COVID-19-pandemiaa vastaan. Rahoitusohjelma käynnistyy välittömästi. Yhtiö toteuttaa ohjelman yhteistyössä kansainvälisten organisaatioiden ja paikallisten viranomaisten kanssa.

BEIERSDORF TOIMITTAA 500 TONNIA DESINFIOINTIAINETTA EUROOPASSA

Beiersdorf lisää lääkinnälliseen käyttöön sopivien desinfiointiaineiden tuotantoa eurooppalaisessa tuotantoverkostossaan. Tavoitteena on tukea yhteiskuntaa taistelussa koronaviruspandemiaa vastaan. Ensimmäisessä vaiheessa Beiersdorf AG toimittaa 500 tonnia desinfiointiainetta.

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO

NIVEA-lahjoituksella tuetaan MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta ja nettiä, joka on kaikille lapsille ja nuorille tarkoitettu maksuton auttava palvelu. Puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä numerossa 116111. Yhteyttä voi ottaa myös chatin tai nettikirjeen kautta https://www.mll.fi/tiedatko-millaista-olla-lapsi/lasten-ja-nuorten-puhelin-kuuntelee-joka-paiva/

HELSINKIMISSIO

NIVEA –lahjoitusten mahdollistama apu kohdennetaan yksinäisten vanhusten auttamiseen ja yksinäisyyden ehkäisyyn
Poikkeustilanne on todella tukala monelle ikäihmiselle, joten apua tarvitsevien ihmisten määrä on suuri. HelsinkiMissio pyrkii helpottamaan yksinasuvien vanhusten oloa tarjoamalla keskusteluapua mm. Aamukorva-ja Juttukorva/ Lyssnandera Örat- puhelinpalvelujen avulla. 

SUOMEN PUNAINEN RISTI

NIVEA-lahjoitusten avulla autetaan ylläpitämään Punaisen Ristin Nuorten turvatalo-toimintaa. Turvatalot auttavat nuoria ja heidän perheitään elämän pulmatilanteissa ja kriiseissä. Ne tarjoavat turvallisen yösijan tilapäistä majoitusta tarvitseville nuorille sekä tukevat nuoria itsenäistymisessä ja asumisessa. Myös nuorten auttamistyötä etäyhteyksillä on nyt kehitetty. Keskusteluapua tarjotaan myös valtakunnallisessa Sekasin-chatissä.