MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO

NIVEA-lahjoituksella on tuettu MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta ja nettiä, joka on kaikille lapsille ja nuorille tarkoitettu maksuton auttava palvelu. Puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä numerossa 116111. Yhteyttä voi ottaa myös chatin tai nettikirjeen kautta https://www.mll.fi/tiedatko-millaista-olla-lapsi/lasten-ja-nuorten-puhelin-kuuntelee-joka-paiva/

HELSINKIMISSIO

NIVEA –lahjoitusten mahdollistama apu on kohdennettu yksinäisten vanhusten auttamiseen ja yksinäisyyden ehkäisyyn
Poikkeustilanne on todella tukala monelle ikäihmiselle, joten apua tarvitsevien ihmisten määrä on suuri. HelsinkiMissio pyrkii helpottamaan yksinasuvien vanhusten oloa tarjoamalla keskusteluapua mm. Aamukorva-ja Juttukorva/ Lyssnandera Örat- puhelinpalvelujen avulla. 

SUOMEN PUNAINEN RISTI

NIVEA-lahjoitusten avulla on autettu ylläpitämään Punaisen Ristin Nuorten turvatalo-toimintaa. Turvatalot auttavat nuoria ja heidän perheitään elämän pulmatilanteissa ja kriiseissä. Ne tarjoavat turvallisen yösijan tilapäistä majoitusta tarvitseville nuorille sekä tukevat nuoria itsenäistymisessä ja asumisessa. Myös nuorten auttamistyötä etäyhteyksillä on nyt kehitetty. Keskusteluapua tarjotaan myös valtakunnallisessa Sekasin-chatissä.

JOKAINEN VÄLITTÄMISEN TEKO MERKITSEE

Välittäminen tuo toivoa, kun maailma tuntuu olevan hukassa. Pandemia-aika on paitsi nostanut esiin ihmisten kokemuksia yksinäisyydestä ja turvattomuudesta, myös korostanut kosketuksen ja jälleennäkemisen merkitystä, ja kannustanut meitä huolehtimaan sekä itsestämme että toisistamme.

Share The Care on NIVEAn tapa polkaista käyntiin vuosi 2022. Haluamme korostaa toisistamme välittämisen merkitystä jokapäiväisessä elämässämme.


NIVEAN TAPA VÄLITTÄÄ

NIVEA-tuotemerkki on mukana monissa kansainvälisissä ja paikallisissakin suomalaisissa avustushankkeissa. Tässä muutamia NIVEAn #SharetheCare-tekoja.

KANSAINVÄLINEN TUKIOHJELMA: 50 MILJOONAN EURON SITOUMUS

Beiersdorf AG julkisti vuonna 2020 50 miljoonan euron kansainvälisen rahoitusohjelman, jonka tarkoituksena on tukea eri yhteisöjä taistelussa COVID-19-pandemiaa vastaan. Yrityksemme toteuttaa ohjelmaa yhteistyössä kansainvälisten organisaatioiden ja paikallisten viranomaisten kanssa.

PAIKALLINEN TUKIOHJELMA: TURUN YLIOPISTOLLISEN KESKUSSAIRAALAN VASTASYNTYNEIDEN TEHO-OSASTON HYVÄKSI

Beiersdorf Oy on sopinut vuoden 2021-2022 ajalle tukevansa TYKSin vastasyntyneiden teho-osastoa. Lapsen oikeus vanhempien läsnäoloon ja hoivaan on tärkeä osa keskosen hoitoa. TYKS on ollut vahvasti kehittämässä perhekeskeistä vastasyntyneiden tehohoitoa ja kannustaa vanhempia osallistumaan vauvan hoivaan ja hoitoon alusta lähtien mahdollisimman paljon. Perhekeskeistä hoitoa toteutetaan useita tunteja päivässä esimerkiksi vanhemman ja vauvan välisellä ihokontaktilla eli kenguruhoidolla. Yrityksemme on avustanut TYKSiä kenguruhoidossa käytettävien lepotuolien hankinnassa, sekä myös tukenut bed-in-bed-sänkyjen hankintaa. Bed-in-bed-sänkyä käytetään, jotta vastasyntynyt voi turvallisesti nukkua samassa sängyssä vanhemman kanssa ja näin saada läheisyyttä.