THE Q10 ENERGY RANGE

UUSI NIVEA Q10 ENERGY SISÄLTÄÄ Q10:TÄ, C-VITAMIINIA JA E-VITAMIINIA

Q10 ENERGY -TUOTESARJA

Q10 ENERGY -TUOTESARJA: ENERGIAA JA HELEYTTÄ IHOLLESI

Q10 ENERGY -tuotteissa on kolminkertainen antioksidanttivaikutus: tehoyhdistelmä Q10:tä, C-vitamiinia ja E-vitamiinia antaa ihollesi energiaa, joten voit unohtaa kasvojesi juonteet ja väsymyksen merkit! 

KOLME INNOVATIIVISTA AINESOSAA

KOLMINKERTAINEN ANTIOKSIDANTTIVAIKUTUS

Q10:tä, C-vitamiinia ja E-vitamiinia sisältävä tehoyhdistelmä on kehitetty antamaan energiaa ja hehkua kiireisen elämän väsyttämälle iholle. 
Appelsiinisiivu

C-vitamiini antaa iholle energiaa, jotta iho pystyy uusiutumaan tehokkaammin.

Q10 Energy Logo

Ajan mittaan iho alkaa tuottaa vähemmän Q10:tä - luonnollista, ihoa energisoivaa antioksidanttia. Samalla kun iho menettää Q10:tä, iho menettää kimmoisuuttaan. Q10 ENERGY sisältää Q10:tä, joka on identtistä ihosi oman Q10:n kanssa.
 

3 testituubia

Kasvojen ihon pitää sietää myös ympäristön stressiä. Säätilan vaihtelut ja huono ilmanlaatu heikentävät ja vahingoittavat ihoa. Q10 ENERGY -tuotteet sisältävät E-vitamiinia, joka on ihon suojakerrosta vahvistava antioksidantti.
 


ENERGIAA JA HELEYTTÄ IHOLLESI

ENERGISOI IHOASI NÄIN

Q10 ENERGY on tehokas ihonhoitosarja, jonka tuotteet antavat iholle sen tarvitseman päivittäisen annoksen energiaa ja hehkua.
 
Q10 Energy Healthy Glow Day Care SPF15

Q10 Energy Healthy Glow SPF15 Day Cream -päivävoide

Anna hyvä startti päivääsi energisoivalla päivävoiteella! Kolminkertainen antioksidanttiteho kiinteyttää, häivyttää juonteita ja suojaa vapailta radikaaleilta.
 

Q10 Energy Recharging Night Care

Q10 ENERGY RECHARGING NIGHT CREAM -yövoide

Tällä yövoiteella lataat energiaa kuormittavan arjen väsyttämään ihoon ja heräät raikkaana, valmiina uuteen päivään.
 

Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask

Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask -kasvonaamio

Joskus kiireinen arki vaatii hetken hengähdystauon. Ota hetki aikaa itsellesi ja palauta kasvojesi hehku Q10 ENERGY -kasvonaamion avulla.
 


ASIANTUNTIJAN HAASTATTELU

NIVEA Q10 ENERGY -sarja on täydellinen, kolmea antioksidanttia yhdistävä anti-age-ihonhoitosarja ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan.

NIVEA Q10 ENERGY -tuotteiden tehokkaan antioksidanttiyhdistelmän vuoksi tuotteet sopivat erityisen hyvin nuorille aikuisille.
 

Mikä tekee NIVEA Q10 ENERGY -tuotteista erityisiä?

NIVEA Q10 ENERGY -tuotteissa on nyt entistä parempi koostumus, joka sisältää kolmea tehokasta ja tarkasti valittua antioksidanttia. Yhdistelmä ihosi kanssa identtistä Q10:tä, C-vitamiinia ja E-vitamiinia tarjoavat kolminkertaisen antioksidanttitehon, joka suojaa ihosoluja stressiltä ja vapailta radikaaleilta. Luonnollista hehkua ja heleyttä tarjoavat tuotteet sopivat nuoremmallekin iholle, jossa näkyy väsymyksen merkkejä.
 
Mikä aiheuttaa ihon vasymistä ja ennenaikaista ikääntymistä?
 
Ei ole kovin yllättävää, että väsynyt iho on asia, joka koskee myös nuoria. Kiireinen elämäntyyli, nestehukka ja univaje edesauttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Kasvot myös altistuvat auringolle enemmän kuin muut vartalon osat. Auringolle altistumista tapahtuu joka päivä huolimatta siitä, onko taivas pilvinen vai pilvetön. Ihon herkkä rakenne onkin taipuvainen ikääntymään ennenaikaisesti, erityisesti jos iho altistuu haitallisille UVA-säteille.

Miten nämä kolme antioksidanttia auttavat ehkäisemään ihon ikääntymistä?

Esimerkiksi UVA-säteiden tai ympäristön saasteiden aiheuttamat vapaat radikaalit voivat tuhota ihon kiinteänä pitävää kollageenia ja elastiinia. Jopa 85% kasvojen rypyistä ja juonteista aiheutuu UVA-säteistä.
Q10-koentsyymi sekä C ja E-vitamiini ovat tärkeä osa ihosolujen omaa, itseänsä uudistavaa antioksidanttiverkostoa. NIVEAn tutkimuksessa huomattiin, että työskennellessään yhdessä nämä kolme tehokasta antioksidanttia muuttavat ihoa vahingoittavat vapaat radikaalit tehottomiksi.

Dr. Dominik Göddertz

Haastattelu tohtori Dominik Göddertzin kanssa, Laboratoriopäällikkö NIVEA Face Anti-Age, Beiersdorf AG