NIVEA MicellAIR® -pullot on valmistettu 96-prosenttisesti kierrätetystä muovista

NIVEA MicellAIR®: ANNA IHON JA LUONNON HENGITTÄÄ

IHO- JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN
Suositun NIVEA MicellAIR® -tuoteperheen pullot on nyt valmistettu 96-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Vegaaniset koostumukset poistavat tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet jättämättä iholle meikin jäämiä.

NIVEA MICELLAIR®: TEHOKAS MEIKIN POISTO JA 0% MEIKIN JÄÄMIÄ IHOLLA

Eri ihotyypeille ja voimakkaankin meikin poistoon: vegaaninen koostumuksemme sisältää luonnosta peräisin olevia misellejä, jotka takaavat hellävaraisen ja tehokkaan kasvojen puhdistuksen.

NIVEA MicellAIR® -pullot on valmistettu 96-prosenttisesti kierrätetystä muovista

Haluamme rajoittaa jätteen määrää: NIVEA MicellAIR® Skin Breathe, MicellAIR® Expert ja NIVEA Double Effect Eye Make-Up Remover -pullot on valmistettu 96-prosenttisesti kierrätetystä muovista (ei koske korkkeja ja etikettejä). 

Miksi 96% kierrätettyä muovia?

Käyttämällä kierrätettyä muovia NIVEA osallistuu uusien, kestävien pakkausratkaisujen kehittämiseen. Tällä tavoin voimme vähentää pakkausmateriaalin määrää ja lisätä kierrätettyjen materiaalien käyttöä pakkaustemme tuotannossa.

Miksi uudet pullot ovat parempia ympäristön kannalta?

Uudet pullot ovat osa kestävää kehitystä monella tavalla. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja edistämme kiertotaloutta ja vältämme uuden muovin tuotantoa.


Kuinka paljon muovia säästämme?

Kiitos NIVEAn kasvojenpuhdistustuotteiden tuotannossa tekemiemme kestävien ratkaisujen, voimme vuosittain säästää 1,115 tonnia muovia maailmanlaajuisesti.
Infograafi: Kuinka paljon muovia säästämme?

Miten kierrätysprosessi toimii?

Alkuperäinen muovipullo

1: Alkuperäinen muovipullo

Kierrättetty PET-materiaalimme saadaan kierrätetyistä vesipulloista.

Muovipullo hävitetään

2: Hävitä oikein

Käytön jälkeen tyhjä muovipullo hävitetään syöttämällä se kierrätysjärjestelmään.

Muovipullot silputaan

3: Muovipullot silputaan

Kierrätyspaikassa pullot silputaan pieniksi hiutaleiksi ja ne pestään, jotta materiaali on täysin puhdasta.

Muovihiutaleista tulee raaka-materialia

4: Muovihiutaleista tulee RAAKAMATERIAALIA

Muovihiutaleet sulatetaan ja muotoillaan sileiksi rakeiksi, joita käytetään raakamateriaalina kierrätetyjen pullojen tuotannossa.

Kierrätysmuovista valmistetut pullot

5: Kierrätysmuovista valmistetut pullot

Kierrätetyt muovirakeet sulatetaan ja valetaan erityisiin muotteihin, joissa ne muotoillaan lopullisten pullojen muotoisiksi.

Kierrätettyjen pullojen väritys

6: Tältä pullot näyttävät

Tässä kuvassa näet, miten kierrätetyn muovin määrä vaikuttaa pullon väritykseen. Mitä enemmän kierrätettyä muovia on käytetty, sitä harmaampi pullo on. Vasemmassa reunassa olevassa pullossa on 0% kierrätettyä PET-muovia ja oikeassa reunassa, NIVEAn käyttämässä pullossa, on 96% kierrätettyä PET-muovia.


PAKKAUSTEN TUOTANTO JA UUSI ULKONÄKÖ

Global Packaging Manager Heike Georg NIVEAlta paljastaa haastattelussamme, mikä uusissa pakkauksissa ja niiden uudistuneessa ulkonäössä on erikoista ja ainutlaatuista.
Heike Georg, Global Packaging Manager NIVEA

Heike Georg, Global Packaging Manager NIVEA, Beiersdorf AG

Haastattelu NIVEA MicellAIR® -pulloista

Mikä on erityistä uusissa NIVEA MicellAIR® -pakkauksissa? 

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe ja NIVEA MicellAIR® Expert -pullot on valmistettu 96-prosenttisesti kierrätetystä muovista - pois lukien korkit ja etiketit. "Vähennä, uusiokäytä, kierrätä ja korvaa" -strategiamme mukaisesti keskitymme nyt kierrätysnäkökulmaan. 

Myös pullojen ulkoasu on muutunut vähän. Miksi se on ollut tarpeen?

Kierrätetyssä muovissa itsessään on harmaa vivahde, sillä se ei ole täysin väritöntä, kuten uusi muovi. Siksi päätimme tehdä pullojen ulkoasusta vähän värikkäämpiä. Lisäksi pullojen takana olevat kestävän kehityksen symbolit kertovat, että koostumus on vegaani ja että misellit ovat luonnollista alkuperää.

Miksi pulloissa on käytetty 96% kierrätettyä materiaalia, eikä 100%?

NIVEA MicellAIR® -pulloissa on UV-suodatin, joka suojaa tuotteen koostumusta. Lisäksi NIVEA MicellAIR® Expert -pullot sisältävät väriaineita, jotka liuotetaan uuteen muoviin ja lisätään tuotantovaiheessa muovirakeiden joukkoon. Koska me NIVEAlla haluamme olla niin läpinäkyviä kuin mahdollista, olemme vähentäneet nämä osuudet lopullisista laskelmista. Siksi pullot sisältävät 96% kierrätettyä muovia 100%:n sijaan.

 

LISÄÄ MICELLAIR® KESTÄVÄN KEHITYKSEN HANKKEESTA

Koostumus on mikrobiomiystävällinen. Mitä se tarkoittaa? 

Ihon mikrobiomi on näkymätön, ihoa suojaava kerros, joka sisältää luonnollisia bakteereja. Ne suojaavat ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta ja pitävät ihon tasapainoisena. Ihon mikrobiomin bakteerit ovat tärkeitä ihon terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. NIVEA MicellAIR® -koostumukset ovat niin hellävaraisia, etteivät ne vahingoita tai häiritse ihon luonnollista mikrobiomia.

Ovatko koostumukset 100% vegaanisia?

NIVEA MicellAIR® -koostumukset ovat 100% vegaanisia, eivätkä ne siis sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Eläinperäisiä ainesosia ei ole käytetty myöskään yksittäisten ainesosien tuotannossa. NIVEA on sitoutunut tulevaisuuteen ilman eläinkokeita. Olemme jo monien vuosien ajan aktiivisesti panostaneet vaihtoehtoisten testausmenetelmien kehittämiseen, jotta voimme varmistaa NIVEA-tuotteiden hyvän siedettävyyden ja tehokkuuden.

Mistä kierrätetty muovi tulee?

Käyttämämme muovi on kuluttajien kierrättämää muovia. Hyödynnämme esimerkiksi kotona ja työpaikoilla kertynyttä, kierrätykseen laitettua muovia. NIVEA MicellAIR® -pulloissa käytetty rPET on peräisin vesipulloista. Kierrätetty PET-muovi on peräisin kierrätyskeskuksista ja muovimateriaalin hankkijat muuttavat sen uudeksi raaka-aineeksi.

Miksei korkki ole valmistettu kierrätetystä materiaalista?

Korkki on valmistettu toisenlaisesta materiaalista (PP), jonka kohdalla kierrätetyn materiaalin saatavuus ja turvallisuus ei ole vielä yhtä edistynyttä.

Vaikuttaako uusi pakkaus tuotteen kestävyyteen tai säilyvyyteen?

Koska kierrätetyn materiaalin kemiallinen rakenne on sama kuin uuden muovin, uusi pakkaus ei vaikuta tuotteeseen. Olemme testanneet pakkausten ja koostumustemme yhteensopivuutta pitkän ajan kuluessa ja eri olosuhteissa.

Suunnitteletteko kehittävänne pullojen ympäristövaikutuksia entisestään?

Kyllä, työskentelemme tällä hetkellä useiden eri hankkeiden parissa. Kehitämme esimerkiksi tapoja käyttää kierrätettyjä materiaaleja korkeissa, väriaineissa ja etiketeissä. Lisäksi työskentelemme paljon etikettien parissa voidaksemme parantaa pakkausten kokonaiskierrätettävyyttä.

 


LISÄÄ KESTÄVÄN KEHITYKSEN HANKKEITA NIVEALTA

Me välitämme: Luonto ja ympäristö ovat lähellä sydäntämme.
Siksi keskitymme kestävään kehitykseen ja luonnonmukaisiin ainesosiin myös muiden tuotteidemme kohdalla!

 

NIVEA ja kestävä kehitys

Tuntoaistimme auttaa meitä kehittymään ihmisinä ja määrittää sen, keitä me olemme. Ihomme, ihmiskehon suurin elin, antaa meille tuntoaistin myötä mahdollisuuden olla yhteydessä toisiimme ja meitä ympäröivään maailmaan.

Naturally Good

NIVEA Naturally Good -tuotteet sisältävät 98-99% luonnosta peräisin olevia ainesosia, kuten näitä luomuviljeltyjä ainesosia: vihreää teetä, kamomillaa, aloe veraa ja arganöljyä.