NIVEA MicellAIR® Expert

INNOVAATIO

Ammattimaista ihonpuhdistusta, hellävaraista kasvojenhoitoa

Hellävarainen ja tehokas meikinpoisto, joka on meikkitaiteilijoiden testaama ja rakastama - NIVEA MicellAIR® Expert on täydellinen kumppani kaikille meikkaamisen ystäville. NIVEA MicellAIR® -koostumuksen, kuivaöljyn ja musta tee -uutteen yhdistelmä toimii kuin magneetti, joka tehokkaasti poistaa vedenkestävän ja pitkäkestoisen meikin silmistä ja kasvoilta jättämättä öjyisiä jäämiä iholle. Jättää ihon puhtaaksi ja terveen näköiseksi, ja koska ihoa ei tarvitse huuhdella tai hangata, herkät ihoalueet ja silmäripset pysyvät suojattuina. Kokeiletpa sitten erilaisia meikkejä kotona, haluat muuttaa lennossa meikkiäsi tai yksinkertaisesti puhdistaa kasvosi illalla, NIVEA MicellAIR® Expert voi poistaa jopa kaikkein pysyvimmän meikkisi vain muutamalla pyyhkäisyllä.


MICELLAIR® - PELASTAA PÄIVÄN

#MEIKKIMOKAT

NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE Experteillä saat korjattua meikkimokat nopeasti ja helposti – aina epäonnistuneesta kulmameikistä levinneeseen huulipunaan. Katso meidän gifimme ja jaa suosikkisi!


TUTKIMUS JA KEHITYS

NÄIN NIVEA MICELLAIR® TOIMII

1. UUSI TEKNOLOGIA, VALLANKUMOUKSELLISTA IHONHOITOA

Meikin poistaminen voi joskus vaatia useita puhdistusvaiheita, ja usein lopputulos voi olla pettymys. NIVEA MicellAIR®-teknologia on yksinkertainen ja hellävarainen tapa poistaa kaikkein pysyvinkin meikki. Kuivaöljyä sisältävä koostumus jättää 0% tuotejäämiä iholle, joten ihoa ei tarvitse huuhdella tai hangata.

2. PIENI, MUTTA VAIKUTTAVAN VAHVA

Misellit ovat mikroskooppisen pieniä molekyylejä, jotka voivat tehokkaasti poistaa kaikkein pienimmätkin lika-, pöly-, öljy- ja meikkihiukkaset, myös herkimmiltä ihoalueilta.

3. MISELLIT TOIMIVAT KUIN MAGNEETIT

Misellit ovat sekä vettä rakastavia (hydrofiilisiä) että öljyä rakastavia (lipofiilisia) ja voivat poistaa sekä vesiliukoiset että rasvaliukoiset partikkelit. Misellit toimivat magnettin lailla ja nappaavat rasvaliukoiset likahiukkaset iholta ärsyttämättä sitä.