VARMISTA IHANA KESÄ IHOLLESI

NIVEA SUN -aurinkovoiteilla

Orange

SUOJAA IHOSI TERVEYTTÄ SISÄLTÄ & ULKOA NIVEA SUN -AURINKOVOITEILLA

Varmista ihana kesä ihollesi NIVEA SUNilla. Meiltä löytyy paitsi aurinkovoiteet vartalon iholle, myös aurinkosuojavoiteita, joka on suunniteltu erityisesti herkälle kasvojen iholle. Aurinkosuojatuotteemme suojaavat ihoasi ulkoa ja hoitaa sitä sisältä - näin suojaat ihosi terveyttä KOKO kesän ajan.

Suojaa ulkoa, hoitaa sisältä

NIVEA SUN tarjoaa ihollesi kaiken sen tarvitseman hoidon. Yhdistämällä tehokkaan UV-suojan ja edistykselliset ainesosat koostumuksemme auttavat ihoasi pysymään suojattuna auringolta ja samalla ravittuna ja hoidettuna koko päivän.

NIVEA SUN-tuotteiden hyödyt

Nivea sun
NIVEA SUN UV Face kasvoaurinkovoiteet toimivat kosteuttavina voiteina ja aurinkosuojana. Lisäksi ne sisältävät edistyksellistä vaikuttavaa ainesosaa lakritsinjuuriuutetta, joka tukee ja vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia.
Nivea sun 48h
NIVEA SUN Protect & Moisture tuotteiden hoitava koostumus pitää ihosi suojattuna ja kosteutettuna auringossa ollessasi. Se toimii tasapainossa ihon mikrobiomin kanssa ja sisältää ravitsevaa E-vitamiinia ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan.
Nivea uva
Antaa iholle välittömän UVA- ja UVB-suojan, joka vähentää auringon aiheuttamia vaurioita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Näin voit nauttia kesästä ja auringosta turvallisesti.

Aurinkosuojaa lapsille

Muista levittää aurinkosuojaa myös näille ihoalueilla, jotka helposti unohtuvat:

  • Korvalehtien yläosa
  • Niska
  • Säärien takaosat
  • Jalkapöydät
  • Iho vaatteiden reunojen lähellä 

VARMISTA IHANA KESÄ IHOLLESI

Aurinko paistaa, joten on aika lähteä ulos ja nauttia kesästä! Se tarkoittaa kuitenkin myös parhaan aurinkovoiteen löytämistä ihosi terveyden suojaamiseksi ja siinä NIVEA SUN voi auttaa! Halusitpa sitten käyttää aurinkosuojaa voiteiden tai suihkeiden muodossa, ihollesi löytyy sen tarvitsema suoja NIVEA SUNin tuotevalikoimasta. Meillä NIVEAlla on aurinkosuojatuotteita jokaiselle ihotyypille ja koko perheelle, joten löydät varmasi juuri sinulle sopivan suojatuotteen.

FAQ

MILLAINEN ON PARAS AURINKOSUOJA?

NIVEA SUN -tuotteet suojaavat vartalon ja kasvojen ihoa ulkoa ja hoitavat sitä sisältä. Kaikissa NIVEA SUN -tuotteissa on välitön UVA- ja UVB-suoja, mutta ne myös hoitavat ihoa sisältäpäin kosteuttamalla sitä ja vahvistamalla sen luonnollista puolustuskykyä.

MITÄ AURINKOSUOJA TEKEE IHOLLE?

On suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotetta, jossa on UVA- ja UVB-suoja, korkea suojakerroin ja levittää sitä suositeltu määrä kasvoille ja vartalolle, jotta vähennetään riskiä, että auringon UV-säteet pääsevät iholle ja vahingoittavat ihosoluja.

MILLAISIA OMINAISUUKSIA AURINKOVOITEILLA ON?

NIVEA SUN Protect & Moisture tarjoaa:

Pitkäkestoisen UVB- ja UVA-suojan.
Välitöntä suojaa auringonpolttamia ja ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan.
48 tunnin kosteutuksen iholle.
Biohajoavan ja vedenkestävän koostumuksen.

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect tarjoaa: 

Välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.
Hajusteettoman, hoitavan ja vedenkestävän koostumuksen
Dermatologisesti hyväksytyn ja herkälle iholle sopivan aurinkosuojan.

MIKSI AURINKOSUOJA ON HYVÄKSI MEILLE?

Laaja-alainen aurinkosuojavoide suojaa ihoa auringon UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa iholle vaurioita. Kun käytät sekä kasvoille että vartalolle aurinkosuojavoidetta, jonka suojakerroin on vähintään 30, voit vähentää auringon ennenaikaisia ihon vanhenemisvaikutuksia sekä ihosyövän riskiä.

MITEN VOI SUOJAUTUA AURINGOLTA?

Voit suojata ihoasi auringon UV-säteiltä:

Käyttämällä erittäin tehokasta aurinkosuojatuotetta kasvoille ja vartalolle, esimerkiksi NIVEA SUN UV Face -tuotesarjan kasvoaurinkovoiteita herkälle kasvojen iholle ja NIVEA SUN Protect & Moisture -tuotteita vartalon iholle.
Valitsemalla ihollesi riittävän suojakertoimen.
Lisäämällä aurinkovoidetta vähintään 2 tunnin välein ja vedessä oleskelun jälkeen.
Käyttämällä aurinkolaseja silmiesi suojaamiseksi.
Käyttämällä hattua.