NIVEA CARE

Haluatko voiteen, joka ravitsee tehokkaasti, mutta ei jätä rasvaista tunnetta iholle?

Uusi NIVEA Care: 100% ravitseva ja 0 % rasvainen tunne
Intensive nourishment with no greasiness

Vallankumous ihonhoidossa

Naiset ympäri maailmaa etsivät voidetta, joka on tehokkaasti ravitseva JA ei-rasvainen. Ensimmäistä kertaa, uuden NIVEA Caren edistyksellinen koostumus mahdollistaa tämän. Se ravitsee syvältä kasvojen ja vartalon ihoa, jättämättä iholle rasvaista tunnetta, iho tuntuu täysin uudelta. WAU!

NIVEA Care

Edistyksellinen teknologia

NIVEA Care -voiteen WAU-vaikutus perustuu kokonaan uuteen teknologiaan voiteen koostumuksessa: vesipohjaiseen vahaan. Kevyet vesipohjaiset vahat imeytyvät heti voidetta levittäessä välittömästi ihoon antaen iholle tehokasta, pitkäkestoista ravitsevuutta ilman rasvaista tunnetta iholla.

NIVEA Creme Care intensive care

Täydellistä hoitoa kasvoille & vartalolle

Uusi NIVEA Care on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Tämä tekee siitä täydellisen voiteen kasvoille ja vartalolle. WAU - se lumoaa sinutkin!

TUOTEKEHITYS

Ihonhoidon vallankumouksen kulisseissa

NIVEA Caren kehitys

Lue lisää NIVEA Care -voiteen koostumuksen kehityksestä ja siitä, miten voide ravitsee ihoa syvältä jättämättä iholle rasvaista tunnetta.

Ihonhoidon seuraava sukupolvi

Jo yli 100 vuotta sitten kehitettiin NIVEAn klassikkovoide ja siitä asti tämä klassikko on viitoittanut tietä kerta toisensa jälkeen uusille ihonhoitoinnovaatioille – kuten uudelle NIVEA Care –voiteelle. Viiden vuoden intensiivisten tutkimusten tuloksena syntyi vallankumouksellinen koostumus, joka antaa iholle ainutlaatuisen tunteen. NIVEA Care cares.


MITÄ ASIANTUNTIJAT SANOVAT

Tohtori Christiane Meyerin haastattelu

5 KYSYMYSTÄ TOHTORI CHRISTIANE MEYERILLE

Manager Product Development universal creams and NIVEA Body products,NIVEA Care ravitsee ihoa pitkäkestoisesti ja tehokkaasti, jättämättä rasvaista tunnetta iholle. Tohtori Meyer selittää, miten uusi koostumus toimii.

Dr. Christiane Meyer - Manager Product Development and NIVEA Body Products

Miten NIVEA Care sai alkunsa? 

Laajat tutkimukset osoittivat, että monet naiset etsivät ensiluokkalaista hoitoa, mutta samalla yksinkertaista ihonhoitoratkaisua, joka ravitsisi ihoa syvältä jättämättä kuitenkaan rasvaista tunnetta iholle. NIVEA Care -voiteessa Beiersdorfin tutkijat löysivät kokonaan uudenlaisen tavan toteuttaa molemmat: voide, joka ravitsee ihoa pitkäkestoisesti ja tehokkaasti, jättämättä iholle vähänkään rasvaista tunnetta tai rasvaisia jäämiä - tuote, joka on erityisesti suunniteltu modernille naiselle. 


Mitä eroa on NIVEA Carella, klassisella NIVEA Cremellä ja NIVEA Softilla? Mikä voide sopii parhaiten millekin ihotyypille? 

NIVEA Cremen ikoninen koostumus antaa iholle suojaavaa hoitoa luoden iholle kevyen kalvon, joka suojaa ihoa. Kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille, lapsille ja aikuisille, jokaisena vuodenaikana. NIVEA Soft puolestaan antaa iholle raikasta hoitoa, jättäen iholle kevyen tunteen. NIVEA Softin raikas ja kosteuttava koostumus sopii erityisesti nuorille naisille, sillä se vastaa kaikkiin heidän ihonsa tarpeisiin. Mutta kun naiset vanhenevat, iho vaatii enemmän hoitoa ja kosteutta tuntuakseen pehmeältä. NIVEA Care antaa iholle juuri sitä, mitä modernin naisen iho tarvitsee: tehokasta ravitsevuutta ilman rasvaista tunnetta iholla. Nämä yhdistettynä yhteen voiteeseen antavat iholle uskomattoman tunteen. 

Sisältääkö NIVEA Care säilöntäaineita?

NIVEA Care sisältää säilöntäaineita (parabeeneja) estääkseen mikrobien kasvua. Ilman säilöntäaineita useat tuotteet eivät kestäisi kovin kauaa ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ne menisivät pilalle todella nopeasti. Syy siihen on mikrobeissa, kuten bakteereissa ja sienissä: kun ne pääsevät kosketuksiin ihomme kanssa, ne joutuvat tuotteeseen ja vettä sisältävissä tuotteissa ne lisääntyvät helposti. Parabeenit ja muut säilöntäaineet estävät kosmetiikkatuotteiden pilalle menemisen, sillä ne ehkäisevät mikrobien kasvua. Näin voimme taata ihonhoitotuotteiden turvallisuuden ja laadun.


Sopiiko NIVEA Care kaikille ihotyypeille?

Kyllä, NIVEA Care-voidetta voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Se kehitettiin hoitamaan ja ravitsemaan kaikille ihoille. Voide on testattu laajoissa satojen kuluttajien käyttäjätutkimuksissa. Näitä testejä suoritettiin myös useilla eri alueilla ympäri maailmaa, jotta voitaisiin todistaa, että voide tarjoaa optimaalista ravitsevuutta erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.


Sisältääkö NIVEA Care aurinkosuojakertoimen?

NIVEA Care on täydellinen tuote naisille, jotka etsivät yksinkertaista, mutta tehokasta voidetta. Tuote keskittyy hoitamaan kasvojen ja vartalon ihoa, antaen niille tehokasta ja pitkäkestoista ravitsevuutta. Tämän vuoksi NIVEA Care ei sisällä kemiallisia suodattimia. Koska koostumus imeytyy todella nopeasti, se on ihanteellinen käyttää iholle myös ennen aurinkosuojavoiteen levitystä.