NIVEA MicellAIR®  Expert

NIVEA MicellAIR® Expert

Innovaatio

Ammattimaista ihonpuhdistusta, hellävaraista kasvojenhoitoa

Hellävarainen ja tehokas meikinpoisto, joka on meikkitaiteilijoiden testaama ja rakastama - NIVEA MicellAIR® Expert on täydellinen kumppani kaikille meikkaamisen ystäville. NIVEA MicellAIR® -koostumuksen, kuivaöljyn ja musta tee -uutteen yhdistelmä toimii kuin magneetti, joka tehokkaasti poistaa vedenkestävän ja pitkäkestoisen meikin silmistä ja kasvoilta jättämättä öjyisiä jäämiä iholle. Jättää ihon puhtaaksi ja terveen näköiseksi, ja koska ihoa ei tarvitse huuhdella tai hangata, herkät ihoalueet ja silmäripset pysyvät suojattuina. Kokeiletpa sitten erilaisia meikkejä kotona, haluat muuttaa lennossa meikkiäsi tai yksinkertaisesti puhdistaa kasvosi illalla, NIVEA MicellAIR® Expert voi poistaa jopa kaikkein pysyvimmän meikkisi vain muutamalla pyyhkäisyllä.
Kysy Expertiltä

Micellair® Expert x Makeup Artists

Lue alta meikkitaiteilija Ida Jokikunnaksen vinkit ihonhoitoon

5 AMMATTILAISVINKKIÄ

1. Huolellinen puhdistus on ihon hyvinvoinnin tärkein elementti. Kasvot kannattaa puhdistaa joka ilta huolellisesti kaikesta meikistä, viemättä kuitenkaan iholta sen omaa luontaista kosteutta. NIVEA Daily Essentials Refreshing Cleansing Milk -puhdistusemulsio poistaa hellävaraisesti iholta meikin ja vedenkestäväkin silmämeikki lähtee kevyesti tehokkaalla NIVEA Double Effect Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaineella.
 
2. Meikinpuhdistusliinat ovat käteviä pitää aina matkassa. Niillä saat kasvot puhdistettua missä vain, korjailtua meikkiä ja ne ovat loistavia myös treenikassiin nopeaan ihonpuhdistukseen. NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Eye Make-Up Removing Wipes–meikinpuhdistusliinat kannattaa ottaa mukaan myös kesän festareille, jossa ei välttämättä pääse juoksevan veden äärelle puhdistamaan kasvoja.

3. Hellävaraisilla kuorintavoiteilla ja kasvonaamioilla kannattaa kuoria tai tehohoitaa kasvojen ihoa säännöllisin väliajoin. Pitämällä ihon optimaalisesti hoidettuna meikki levittyy kasvoille kauniimmin ja ihon hehku on taattu. Kuori kasvojen iho 2-3 kertaa viikossa NIVEA Skin Refining Scrub -kuorintavoiteella - se tasoittaa ihoa ja tekee siitä kauniin ja terveen näköisen.

4. Moni kärsii pintakuivasta ihosta. Sen selättäminen on kuitenkin yksinkertaista. Kasvojen puhdistuksen jälkeen tulee aina muistaa käyttää kasvovettä koko kasvojen iholle. Ihon ollessa kasvovedestä vielä hieman kostea, tulee laittaa perään hoitotuotteet ja muistaa erityisesti hyvin kosteuttava kasvovoide. NIVEA Daily Essentials Soothing Toner -kasvovesi tasapainottaa ihon ph:ta ja ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Kasvovesi valmistee ihon hoitotuotteita varten ja edistää niiden kosteutustehoa.

5. Kosteuta ihoa myös kauniisti meikin päältä! Kun iho on meikattu kauniin tasaiseksi, voit vielä antaa iholle lisähehkua ja kosteutusta. Taputtele NIVEA Essentials 24H Moisture Boost + Refresh -päivävoidetta aivan lopuksi kasvojen korkeimpiin kohtiin korostustuotteen sijaan. Näin saat nuorekkaamman ja luonnollisemman korostuksen iholle, ja meikki hehkuu upeana koko päivän.

MicellAIR® - pelastaa päivän

#meikkimokat

NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE Experteillä saat korjattua meikkimokat nopeasti ja helposti – aina epäonnistuneesta kulmameikistä levinneeseen huulipunaan. Katso meidän gifimme ja jaa suosikkisi!
Tutkimus ja kehitys

Näin NIVEA MicellAIR® toimii