creme

1. hoitava puhdistusaine

Muuta puhdistaminen hoitavaksi
NIVEA on keksinyt uuden tavan puhdistaa iho huolellisesti ja hoitaa sitä samalla hellävaraisesti: Creme Care Facial Cleansing.
HOITAVA PUHDISTUSAINE

PARHAAT NIVEA CARE -TUOTTEET

UUTTA: NIVEA Creme Care Facial Cleansing

Puhdistaminen on useimmille naisille tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa. Puhdistuksen jälkeisen ihon kireyden tunteen välttämiseksi NIVEA on tuonut markkinoille ensimmäisen hoitavan puhdistusaineen: uusi NIVEA Creme Care Facial Cleansing. Uusi tuotesarja sisältää kolme erilaista tuotetta eri puhdistustottumuksille: kasvojenpuhdistusmaidon, -voiteen ja -pyyhkeet. Niiden innovatiivinen Protective Care Complex -yhdistettä sisältävä koostumus ja ainutlaatuinen NIVEA Creme -tuoksu jättävät ihon puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi sekä luonnollisen kauniin näköiseksi. 
 
TVC

UUDET NIVEA CREME CARE -KASVOJENPUHDISTUSAINEET

Tutustu uuteen NIVEA Creme Care Facial Cleansing -tuotesarjaamme katsomalla uusin TV-mainoksemme.
OIKEAT PUHDISTUSTOTTUMUKSET

NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING -PUHDISTUSAINEILLA

Kasvojen puhdistaminen päivittäin on tärkeä osa hyviä ihonhoitotottumuksia. Kerromme tässä, kuinka puhdistat ja hoidat ihoasi oikealla tavalla, jotta se tuntuu puhtaalta ja hoidetulta.
PUHDISTUSVINKKEJÄ

LUE LISÄÄ NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING -PUHDISTUSAINEISTA

ASIANTUNTIJAHAASTATTELU

ASIANTUNTIJAHAASTATTELUSSA TRI SVENJA MÖLLGAARD

NIVEA Creme Care Facial Cleansing on uusi tuotesarja, joka on tarkoitettu kasvojenpuhdistukseen. Miksi se on niin erityinen?
Olemme kehittäneet uuteen NIVEA Creme Care Facial Cleansing -tuotesarjaan ainutlaatuisen koostumuksen, joka samaan aikaan sekä puhdistaa huolellisesti että hoitaa hellävaraisesti kasvojen ihoa – saaden ihon tuntumaan pehmeältä ja notkealta. 

Miksi koostumus on niin erityinen?
Onnistuimme yhdistämään sekä puhdistuksen että hoidon parhaat puolet NIVEAn hoitavimmassa kasvojenpuhdistusaineessa. Voit puhdistaa helposti ja huolellisesti ihosi päivittäiset epäpuhtaudet hankaamatta ja suojata samalla ihosi luonnollista kosteustasapainoa. Uusi NIVEA Creme Care Facial Cleansing puhdistaa tehokkaasti ja antaa parasta NIVEA-hoitoa. Tuotteet sisältävät saman Protective Care Complex -yhdisteen ja tuoksut kuin NIVEA Creme.

Sanoit, että tuotesarja sisältää NIVEAn hoitavimmat kasvojenpuhdistusaineet. Kuinka saavutitte tämän?
Haluamme kehittää puhdistustuotteita, jotka toimivat helposti ja hoitavat ihoa samaan aikaan. Siksi kehitimme ainutlaatuisen puhdistuskoostumuksen, joka sisältää NIVEA Creme -brändisymbolin parhaat hoitavat ainesosat. Hoitava koostumus jättää ihosi puhtaan, virkistyneen ja hyvin kosteutetun tuntuiseksi, joten tunnet olosi mukavaksi.

 

 

Suosittelemme sinulle